Derya2021 Benim 6 hafta oldu ama aşırı şekilde mide bulantım var ilk hamile kaldığımıda mide bulantısınla anladım ne zamana kadar sürdü sizin
Mlk8 Derya2021 6.haftada bulantiyla öğrendim hamileligimi 17.haftaya kadar sürdü ilaçla atlattım bu süreci simdi geçti çok şükür
34_21_23 Derya2021 6 ay bulantı kusma yaşadım 😀 1 ay rahatladım 7. Hayda gene başladı ama sadece bulantı. Allah kolaylık versin
feyzaa34 Derya2021 aynıyız canım benimde ilk gebeliğimde mide bulantısı baş dönmesi nedir bilmezdim bende bugün 6 haftalığım 2 haftadır herşey çok zor geliyor
ecevecev21 Canım ben 21 haftalık gebeyim 19.haftaya kadar sürekli hastanelerde serumlarla geçirdim. Ama sonra azaldı şu an bir kaç günde bir oluyor. İnşallah senin kısa sürede geçer
Hat_ice Derya2021 ilk gebeligimde bende öyleydim canım su içsem çıkartıyordum kızım baya eziyet etmişti ama oğlum un pek eziyeti olmadı beş haftamız kaldı doğuma
E_T Derya2021 normal cnm bende tuzlu kraker le atlatım her bulantı da onu yiyordum halen bazı yemekleri yemiyorum 36 haftadayım
E_T Derya2021 Ye cnm bana da dokturum söylemişti mide bulantısı yaşıyorsan tuzlu çubuk kraker ye diye
Derya2021 DenizSayer ben cevremdeki arkadaşlarıma soruyorum bende bulantı olmadı dıyorlar o yüzden sizlerede sormak istedim demek ki normalmiş