Melikesvm Buqun a101e gelen müslin örtusunden alacaktım kundak olarak kullanmak ıcın mayısta olacak dogumum ınce baharlık yazlık dıye gttım cok ınce ve sankı bıyere takılsa dırek sökulecek gbıydı kapalı olduqu ıcın bakamadım alan varmı
Portakalgeliyor Melikesvm bime bak bakalım ben geçen bimden almıştım çok sertti bu sefer ne gelir bilmiyorum , e bebekten bak istersen :)
Taze-Anne28 Melikesvm ben aldım yumuşaklığı orta inceliği bence normal müslin örtü zaten ince olan bir şey ki bence kundak yapcaksanız ince olması daha iyi. Bende o amaçla kullanıcam. E bebektende aldım aynı gibi
lmerveeeel Ben aldım bugün fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum kumaşının yaz bebekleri için kundak vs Güzel olur diye düşünüyorum
Jesca Melikesvm bir kaç gün sonra şoka da gelecek müslin örtüler den.. Ben önceden geldiğinde şoktan iki tane aldım çok da hoşuma gitti bende mayısda doğum yapacağım kundak olarak kullanacağım.. Yine tekrar şoktan 2 adet daha almayı düşünüyorum
Sedakbyk Melikesvm muslin ortu alicaksaniz ebebekteki cok guzel defalarca yikadim kurutmaya attim ne incelme ne yirtilma hicbisey olmadi olcusu de buyuk fiyati 39.90
Ezgicann Ben aldım bugün evet biraz ince ama muslin örtü bu demek değil mi zaten ben hastanede alt açmak için falan aldım e bebekte bugün gördüm o normal yumusak battaniye gibi fiyatı 40 TL idi değer mi bilmem
Meless Melikesvm ben aldım canım dediğin gibi çok ince kumaşçıdanda metreyle alıp etrafını çevirdik biz onlar daha kaliteli. Yine de aldım a101den de bakalım kullanabilirsem kullanıcam
semdem1 Melikesvm aşırı kalitesiz onlar e bebekten alıyorum ben mis gibiler 2 tanesi 35₺ idi bir ara yine düşer aceleniz yoksa onu bekleyin
tazeaane Melikesvm ben bimden aldım 2 tane fiyatı 13 liraydı bence çok gerekli değil ama benim doğumum da mayıs sonu olucak ne olur ne olmaz diye aldım. 1 tane de anı kartları setinde var. İstersen al 1 2 tane canım
Burcuckmk Melikesvm ben e bebekten almistim bimdeki ve a 101 dekiler fazla ince bence Lcwakikide de uygun fiyata guz3l muslinler var ozellikle sitesinde indirimde olanlara bakabilirsin
Beyzan Melikesvm ben geçen sefer bimden aldım eve geldim açtım sonra 3 tane daha aldım gayet güzel çıkmıştı yumuşak ve ince tam bir muslin ama öyle yırtılacak hissi vermemişti bana. Bir de bime bakın olmazsa A101 den aldığınizi iade edin
lmerveeeel Melikesvm benim bebeğim de yaz bebeği olcak inceliği o yüzden çok iyi gelicek altına sermeye pusete kundaklamaya falan inceliği cok güzel en azından benim fikrim lcwdende almıştım benziyorlar yani