snrdgan417 Nurr18 sağlık ocağında ki hemşirem yememem gerektiğini söyledi bende 23 haftalığım. Erken doğuma sebep olurmus. Son haftalar öneriyorlar
metehaninannesiii Nurr18 ben günde 1 tane yiyorum cevizle beraber doktorumun haberi var yani sizde doktorunuza sorabilirsiniz
Csm Nurr18 ya hurmanın doğumu tetiklemesi 3 4 tane ile keşke olsa, kimse 13 15 sa sancı çekmezdi 🤣🤣 ben aklıma estikçe, canım istedikçe yiyorum valla, öyle 3 5 hurmayla da doğumun tetiklenecegi hiç aklıma uygun gelmiyor.
Afrartis Csm al benden de o kadar valla. Hurma doğumu başlatıyorsa herkes suyu gelince oturup 20 tane yesin fırt diye doğursun 😅😅
ozlemak42 9 ay boyunca yedim tatlı krizlerimi böyle bastirdim gunde 3 4 yiyordum ayrıca hurma erken doğuma sebep olmaz doğumu kolaylaştırır özellikle doğum sancısı cekerken
Mlk8 Nurr18 1 ya da en fazla 3 tane yemek lazım tek sayılarda. Herseyin fazlası zarar oldgu gibi hurma da erken doğuma sebebiyet verdiği için zararlı olabilir. Abartmamak lazim
Mumeray Nurr18 evet gün de 1 tane bişey yapmaz ama fazlası doğumu kolaylaştırdığı için rahmin açılmasına sebep oluyor çevremde düşük yapanlar olmuştu hurmadan son ayda 37. Haftadan sonra çok tüketmek lazım 😉🥰
Hacerdnc Nurr18 Nurr18 bir tane prof Dr açıklaması izlemiştim bu konuda hurmanın dusuk yaptığına dair kanıtlanmış bilimsel bisey olmadığını fln söylüyordu. Sadece günde doktorunuz tavsiye ettiyse 4 tane yiyebilirmişiz. Çünkü içerisinde sonuc olarak şeker var. Ama dusuk yaptığına dair bir bilgi yok. Bu halk arasında var sadece. Doğum yaklaştığında doğumu kolaylastirdigida düşünülüyor o yüzden genelde son haftalarda yeniliyor.