Anca aldatılma yada kaynana görümce derdi olunca konuşuluyor, onun dışında hiç bi yazılana bakmıyo bile kimse. Dün bi post açtım ama yoook başlık kaynanalı bi şey olsa belki fikir veren çok olurdu. Postumu burda da yaziim belki 2. 3. Bebeişini bekleyen yada benim gibi gelip burda olan tecrübeli anneler vardır.
Kızım 3 ay 20 günlük oldu bugün. Şuan koynumda uyuyo🥰Herkese nasip olsun çok güzel bi duygu bu. Ama ilk günden beri emzirme problemleri yaşadık çok. Hastanede biberon verdiler sarılık oldu o ara daha da alıştı biberona derken derken ancak 2 3 haftadır normal olarak emzirmeye başlayabildim kızımı. Öncesinde çok çok sağmaya uğraştım biberon harici besleme yöntemleriyle besledim hep bebeğimi. Bu sırada sanırım fazla zorlamaktan meme uçlarımı yara yaptım, lansinoh krem, madecassol merhem, gümüş kapak, kalkan, zeytinyağı vs her şeyi denedim ama hala emzirmeye başladığım ilk 2 3 dk canım çok çok yanıyo. Kıvranıyorum resmen, ses de çıkaramıyorum kızım etkilenmesin diye ama gerçekten çok canım acıyo. Emzirmediğim zamanlarda da ucunda ve içinde iğne batması gibi sızlıyo bazen. Bunlar normal değilmiş gibi geliyo bana. Bu acıyla emzirmeyi sürdürmek gerçekten zor çünkü. Doktora da gittim ultrasonla baktı normal dedi. Çözemiyorum bi türlü. Başına gelen yada duyan bilen fikri olan burda daha çoktur diye umuyorum 🙄🌸