Enesefe GamzeTopluKk ilk aylarda göbekten yapiyordum simdi kollardan dönüşümlü ama bacaktanda yapan varmış ben yapmıyorum
GamzeTopluKk serenea sagsalim kucağına al inşallah canım , ne güzel erken farketmissin testleri yapmışsın .. ailemde bir bende çıktı dün başladım iğneye Allah yardımcımız olsun
Tiredmother İki kayıptan sonra araştırılması için gittim bende, bugün sonuçları alıcam inşallah yoktur o iğneler çok korkutuyor🤦🏻♀️ Allah hepimizin yardımcısı olsun
Elifismaill Asya_2402 faktör dokuz eksikliğim varmış kanamam geç dururmuş şuan deil ama doğumda tehlikeli dedi doktor bende Cerrahpaşa da sonuclarimi bekliyorum inşallah hayırlısı olur sizin için de geçmiş olsun 😇
Servirevan GamzeTopluKk canım benim de iki düştüğüm oldu kalpleri Durdu simdi 7haftalık hamileyim ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve bebe aspirini Stres oluyorum ama napıyım Rabbime emanet ettim.. aslında bende merak ediyprum kullanıp doğuran var mı diye
BurcuzcanAkgn GamzeTopluKk nasıl gidiyor tedavi ?bendede aynı sorun var 2 kez kalbi durdu bebeklerimin biz 2. Den sonra farkettik şimdi clexane tedavisine başladım bende yine korkuyorum inş bişey olmaz ama 8.3 oldu senin devam ediyordur umarım