MeliSeliMelih 2 hafta önden gidiyormuş ama bi sıkıntı olduğu için değilmiş yapısal olarak sanırım… Var mı bu şekilde olan arkadaşlar ? 2 hafta önden gitmesi kocaman olcağı anlamına gelmiodur yani dğl mi ?
Sadu44 MeliSeliMelih haftalardır kafası 3-4 hafta büyük gidiyo sanmıyorum bir sorun olacağını korkma bir sıkıntı olsa dr söylerdi 🙂
Lavinyaaaa MeliSeliMelih Benim de 2 hafta önden gidiyor endişe edilecek bir durum yok cnm ayrıca genetiktir kafası büyük olacak diye birşey de yok. 28. Haftada felan tam ölçüleri haftasına eşitleniyor diyor doktorlar.
3bebekannesiii MeliSeliMelih canım korkma benim 2 tane çocuğum var onlarda hep ya 2 ya 3 hafta ilerde gitti kafa ölçümleri ama bi sıkı ti olmadı gayet sagliklilar
Ozlem23 MeliSeliMelih benimki kaç hafta bilmiyorum ama önden gidiyomus ama bende tombik bı bebektim bana çekmiş olabilir doktor zaten ilk önce bana kaç kilo doğdun dedi 😄 bebek önde demeden önce
ebrarecem Büyük olacak genetik kaynaklıdır doktor sorun yok dediyse normaldir. Kızımın kafası geriden geliyor küçük olacak seninde küçük genetiktir dedi doktorum.
MeliSeliMelih Ozlem23 benimkide kilo olarak önden gidio bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda inşaallah ♥️
Sermec27 MeliSeliMelih benim eşimin kafa yapısı da büyük oğlumun da 8 9 gün önde gidiyor su an babasına cekti sanırım 🥰
Sermec27 MeliSeliMelih seni cok iyi anlıyorum anlıyorum canım ben de öyleyim Allah yardımcımız olsun inşallah
Eeliff_ MeliSeliMelih benim de 3 hafta önden gidiyormuş eşimin tarafından geçmiş genetik eşimle de koca kafa diye dalga geçerlermiş ama öyle büyük dev gibi bişey değilmiş ben de ilkte korkmuştum
Gizem957 MeliSeliMelih ama gelişim olarak ta iki hafta önden gidiyordu zaten kafasının da gitmesi normal olmuyo mu
MeliSeliMelih Gizem957 benim için demişsin bunu sanırım bende kendi bebeğinden bahsettim sanıorum aynen di mi önden gidiosa kafası da önde çıkıcak 😄🙈
Bmom MeliSeliMelih büyükten kasıt koca kafali olması değil canım 1-2 cm lik bir farktan bahsediliyor oda hafta olarak büyük gözüküyor içiniz rahat olsun ☺️