Animes tcasl 16 nisanda randevum var o zamana kadar hissedemezsem doktoruma tekrar soracağım, gerçekten değişik duygular ☺️
Es_eskaya51 tcasl odur o😂😂😂 bizde oyleyiz cunku benim ikinci zaten daha rahat anliyorum 18ci haftada gezmeye basladi sabit durmuyo halimiz kül galiba
Denizyildizii Rana-10 yok cnm hissediliyor. Bende ilk gebeliğimde 15 de hissettim hatta elimi koyduğumda bile tık tık vuruyordu.
Rana-10 Denizyildizii yaaa keşke bende erkenden hissetsem ama okuduğum her yerde en erken 19 haftalara yakın diyordu
Vera18 tcasl ilk gebelikse değildir muhtemelen 😊 bazen karında pıt pıt atmalar oluyor onu hareket sanıyoruz hareket etmesi farklı bişey onu hissedersiniz 😌 genelde 20. Haftaya yakın hissediliyor
AsM Olabilir benimde ilk gebelim 16.haftamda hissettim zaten farkli bi his diger gaz vs onlardan ayirt edebiliyorsunuz damar atar gibi olmustu bendede sonraki gunlerde de bikackere daha yaşadım emin olmustum simdi 25.haftamdayim kipir kipir maşallah 🤭
Fadimeanne Rana-10 benm 3 gebeliğim 1 kürtaş bi doğum var ben bile 18 haftalığım tam daha net hissetmedim
Es_eskaya51 tcasl var 9 yas var o kadar yaramazdiki bu kadar acildi ara bakalim neler olacak nasilsa yine bize olacak kadinlara yani 😂😂
Serpilbb Rana-10 ben 16. Haftanın sonunda hissettim ilk sonran git gide güçlendi şimdi her gece yattığımda başlıyor 😄 biraz kişiye bağlı hissetmek kilo vs bebde bujadar erkrn beklemiyordum hissetmeyi
Rana-10 Serpilbb çok güzel bi duygudur maşallah erken hissetmişsin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de hayırlsıyla göreceğiz😊