Deniz59 İlk defa sabah midem bulandı koştum tuvalete ögürüp durdum ama bişey gelmedi çıkarmadım sizdede oluyomu
anneyim_33 Deniz59 cnm ilk zamanlar benimde öyleydi bişey cikmiyodu sadece öğürüyodum ilerleyen zamanda çıkıyor du artık
Deniz59 Denizyildizii başlıkta ne yazıyo acaba ben açık açık kusmak yada başka bişey yazmadım yani başlığı beğenmediyseniz girmeseydiniz buraya geçseydiniz iyi günler 👋
Denizyildizii Deniz59 burda herkes hamile sadece dikkat edin dedim. Herkes de mide bulantısı var zaten görünce insan daha kötü oluyor. Başlıkları mecburen görüyoruz yani
Deniz59 busegrr benim o haftalarda durdu aslında ama bu aralar yokluyo gene acaba açlıktanmı diycem yok açta değilim
Deniz59 Denizyildizii midesi bulunanlar yazdı bak banada oluyo gibi kusura bakmayın bulandıysa ama ben burda daha neler gördüm neler benim attığım başlık yanlarında hiç kalır
Rumeysa2909 Deniz59 benimde her sabah garanti olur ama yeşil safra cikariyorum çıkardıktan sonra rahatliyorum inşallah geçer
Deniz59 Rumeysa2909 benden sarı bişey geldi böyle hap acısı dün akşam ilaç içtim olabilir mi ya enfeksiyon için içmiştim
Mrymgn Deniz59 İlaçla alakası yok o midenin suyu bende de her sabah oluyor. Arkadaşın dediği gibi o çıkınca rahatlıyor insan.
Rumeysa2909 Deniz59 yok canım ilaçla alakalı.degil dediği gibi midenin suyu onu çıkartmadan birşey yeme içme derim işkenceye donuyor sonra