Nnur61 Normal de tansiyon hastasıyım hapımıda kullanıyorum ama bir bir kaç gündür tansiyonum 13/9 ve doktorum buna bir şey demedi böyle olanlar var mı acaba
kbratysyg Nnur61 bende de 7 hastalıkken çıkmıştı herhangi bi rahatsızlığım yok benim dr’um proteinin sebebi akut sistit dedi ve bir kullanımlık ilaç verdi sadece
Busra3509 Nnur61 idrarında protein mi gözüktü �drar yolu enfeksiyonun ya da akıntı problemin varsa Onda da protein gözükebiliyor bende cok oldu. 13 cok yuksek değil bu arada 14 ve uzeri tehlikeli
Reyhandmrl Nnur61 ben varım tansiyon ilacı kullanmıyorum hipertansiyon ve böbrek hastasıyım kardiyoloji ve nefroloji takibindeyim . Henüz ilaç verilmedi . Sabahları düşük ama akşamları 13/9 civarı oluyor. İdrarda protein çıkmadı şuana kadar çok şükür . 15+3
Nnur61 Busra3509 evet enfeksiyon çok şu sıralar akıntım var Busra3509 idararda pozitif yazıyor dün gittim
Betull9595 Bende de aynı sonuç çıktı doktor idrarında protein kaçağı gözüküyor ama anlık da olabilir dedi tekrar idrar testi yaptıracağım eğer öyleyse böbrek için doktora gitmen gerekir dedi
Busra3509 Nnur61 evet ondan öyle gözüküyor Benimde öle sürekli enfeksiyon ve akıntı problemi yaşıyorum idrarda sürekli protein gözüküyor Doktor Korkma idrarda enfeksiyon ve akıntı varken protein gözükebilir demişti
Busra3509 Nnur61 tansiyon içinde Korkma 13 yüksek bir rakam değil 14 ve üzeri yüksek oluyor hamilelerde
Nnur61 Busra3509 çok sağol içim rahatladı biraz netten bakınca gebelik zehirlenmesi falan yazınca çok korktum
Busra3509 Nnur61 bende cok korkmusdm aglaya aglaya bir hal oldum sonra doktor bana korkma akıntı varken protein gözle zten dedi. Korkma. Tansiyon icinde korkma hic 13 normal en ufak bi tatlı yiyince bile 13 olyo Ama 14 ve 14 üzeri olursa takip et hep😊🙏
Nnur61 Reyhandmrl bende kardiyoloji yazdı zaten hapımı günde 3 kere alıyorum almasam nolur kim bilir sizin için sevindim allahım korusun hepimizi Reyhandmrl