TunarinAnnesi kuzum bende tedaviye ara vermek istedim. Doktora iptal edelim ilaç dozu falan yükseltmeyelim çok yıprandım dedim. İğneleri vururken düşün azıcık su dışarı çıkıyor iğneyi çıkartırken onu bile strs yapar oldum bu su dışarı çıkıyor vücudum kabul etmiyor ilaçları diye ağlıyordum her zaman 😞 eşimde doktor benim. Dün akşam doktoru aradı iptal edelim mi eşim istemiyor diye. Doktor büyürler bence iptal etmeyin 3 4 gün daha dayansın Pazartesi gene büyümemiş olurlarsa o zaman iptal edelim ama büyürler dedi. Eşimde beni ikna etti. Ama Pazartesi gene büyümemiş olurlarsa o zaman 1 adetin geçmesini bekleyeceğim bende tekrar yumurta toplama için çünkü İnan çok yoruldum. İlk tüp bebek denemesinde 1 tane 5.gün embriyo transferim oldu 6ay önce tutmadı. Doktor bu defa uzun protokol uyguluyor havuz yapıyo üstüne 2 ay geçici menapoza sokacak o sırada histeroskopi ve hgs yapacak zaten bebeği transfer etmek 5 6 ayı bulacaktı buna üzülürken bide yumurta büyümemesiyle karşı karşıya kaldım çok yıprandım anlatamam 😞 sanki bu süreçte stress olayım diye herşey üstüme geliyor gibi oldum. Ağlamak istiyorum artık ağlayamıyorum bile stresten. Nolur bana dua edin lütfen 😞 çok yoruldum 😞😞😞 4 yıldır neler cekiyorım 😞 4 yıl bana 40 yıl gibi geliyo 😞 rabbim olmayanların hepsine tez zamanda nasip etsin üzülmeden kırılmadan yıpranmadan maddi manevi çok kayıp yapamadan nasip etsin inşaAllah 😞🤲🤲 çok uzun oldu çok özür dilerim konuşacak anlatacak kimsem yok kimsenin haberi yok çünkü tedavimden buraya sardım kendimi 😞 söylediklerinin hepsini tedavimden önce yapmıştım canım zeytinyağında inciri 2 ay denedim. Omega 3 hala kullanıyorum Herşey rabbimin elinde inşaAllah OL der 🤲🤲🤲