Mhr13 canım Ben hem BİM’de hem de A101 dekini beğendim BİM’deki ne bir arkadaşım almıştı kusura bakma geç gördüm galiba bakamıyorum duvarıma bakarsan eğer başka bir posta bir kadın bana eşime hakaret ediyor Ben de adminlere şikayet ediyorum şikayet ettim yorumu kaldırıldı fakat yorumunun yani hakaret ettiği yorumunun kaldırılması o kişiye bir ödül hala hakaret ediyor bana eşime karşı Ben de dedim ki Madem bu kadar cesaretlisin ev adresini ver savcılığa şikayette bulunacağım Ettiğin hakaretleri hepsini SS aldım yazdım yani böyle şey yapıyor insanlara hakaret edip gününü gülerek geçiriyor Böyleleri sizde Şikayet edin o kişinin hesabını olur mu lütfen yorumları dikkatlice okur musunuz benim için benim için çok önemli çünkü silinen birçok yorum var bana hakaret etti Eşimle ilgili havla havla dur yazmış ben o kişinin hesabı kapatılan a kadar sonuna kadar adminlere şikayet edeceğim Lütfen Profilime bir bakar mısınız.desteginize ihtiyacım var günümü mahvetti resmen bana ve aileme karşı hakaretleri kaldırılan kurumu hariç kalidirlmayannyorumlarinda da belli ortada.