Cemrenuraydin Kızlar selam. 37+4 teyim. Dün geceden beri sol kasığımda şiddetli sancı var, acaba doğum sancısı böyle mi başlıyor ? Tecrübeli anneler bi yardımcı olabilir misiniz ?
Nehirkaya25 Cemrenuraydin benim 36. Haftadan beri var bende 37+2 yim benim belden başlayıp karnıma vuruyor ama gelen giden yok korkma 😂5 dk da bir gelmiyorsa doğum sancısı değil yalancı sancidir
Cemrenuraydin Oykuaygun aslında tutabilecek kadar düzenli değil. Ağrıyor saplanır gibi biraz hareket edince geçiyor. Yukarıya doğru vuruyor
Nehirkaya25 Cemrenuraydin normal doğum olsaydı 27 nisan ama planlı sezeryan olacağım için 19 nisan kuzum 😍
Cemrenuraydin Oykuaygun valla korkunç 😂 oluyosa olsun ne diye yalancı sancı çekiyoruz sanki dimi 😂 korkuyo insan
Mondly Cemrenuraydin şey aslında doğurunca o sancıların aslında seni alıştırma olduğunu anlıyorsun 😂 eğer doğum sancısı birden gelirse yamuluruz ama başta yavaş yavaş başlayıp gittikçe arttığında insana güç kuvvet geliyor ama birden gelse o şiddette herhalde ölürdük 😂
Cemrenuraydin Oykuaygun yok bu ağrının kesileceği. Hala ağrıyor. Allah’tan yarın doktor kontrolü var da soracağım.
Mondly Cemrenuraydin ılık bi duş al kramp girmiş olabilir sadece bir yer ağrımaz gerçek sancı olsa önce belin ağrır sonra kaşıkların ama her iki tarafta ağrır
Cemrenuraydin Mondly valla galiba kendimi dinlemeyi bilmiyorum ben çünkü c şeklinde alt karnım ağrıyor ama alt karın ağrımaz bel de ağrır diyorlar işin kötğ yanı bel fıtığım var anlamıyorum belim niye ağrıyor çünkü hep ağrıyor 😂 evet artık dinlenip düş alıcaz başka şans yok
Mira28 Canm haftamiz ayni bendede yalanci sanci cok oluyo cıkmaya niyeti yok bunlarin ekmek elden su gölden yerleride rahat pasalar gibi yatiyolar 😀😀😀 saka bi yanada bi an önce doğurmak istiyorm artk yaa uykular haram oldu ne yatabiliyorm ne oturabiliyorm sjsjs😀😀
Cemrenuraydin Mira28 vallaha ben de aynı şekildeyim 😂 dünden beri ilk kez bu kadar sancı çekince bi korktum açıkçası 😂
Mira28 Cemrenuraydin korkma canm allahin izniyle basaricaz doguran nasil doguruyo bizim neyimiz eksik 😀😀