mlkkk MerveKaya38 ben youtubedan izledim ama sadece çalışmasını gösteriyor öekim gücü hakkında pek açıklayıcı gelmedi trendyolda da 130tlye satılıyor orda baya yorum var memnuniyette var canım
Bsmlh MerveKaya38 ben onlıne alıcam kapıya gelsin dedim ama kafam karıştı en iyisi doğumdan sonra bakarım alsanda bozukmu degılmı nasıl cekıyor bilemicem suan e doğumdan snr iade hakkı bitiyor
Sarekrlngc Bsmlh doğum yaptığınız gün kullanılmasını tavsiye ediyorlar ama. Bilir kişi değilim tabi ki ama bebek emmeyebiliyormuş bu sefer de göğüsler şişiyoemuş bir şekilde alışması lazımmış ki sütün devamı gelsinmiş duyduklarım bunlad😂
Bsmlh MerveKaya38 valla o zaman medikalci bakarım diyorum simdi geldim 101den hiç bişi almamışlar burda duruyor baktım almadım ya
MerveKaya38 Bsmlh sen bilirsin canım bizim burda hiç birşey birakmamislar Benim evimin altı olduğundan ilk bendim sırada 🤭🤗
Bsmlh Sarekrlngc canım benım 2. Doğum ilkgün gerekırse pompa hastane verıyor özel uc açıyorlar hemen🥰
momof3 Sarekrlngc O durumda hastaneden de alınabilir pompa,benim göğsüm aşırı şişmişti bebek tutamıyordu hemşire gelip el ile sağmayı göstermişti bana elimle sağdım çok rahatlatmıştı o beni