Sumc Asafimmm bir benzerini aldım kuruldu gayet büyük ve kullanışlı kademeli olması da çok güzel. Bende meltem smart aldım. Gayet sağlam
BrcHmt Asafimmm ben Bunu aldım. Henüz bebeğim doğmadı ama kurduk gayet güzel oldu. 3 yaşına kaşar çok rahat yatar. Resimdekilerin hepsi çıkıyor koliden kurulum videosu var çok kolay kurdu eşim. 36+2 yiz oğlumla Yatağımın yanına koyduk. Bekliyoruz 😍🤲🏻👦🏼
Gmommysboy Asafimmm aldım da henüz doğurmadım kullananlardan olumlu yorumlar aldım.ama bu görseldeki uyku seti yorumlarda gördüyseniz terleten kötü bi kumaşmış muhtemelen 100tl kadar o yüzden düşük fiyat
Asafimmm Goncagul27 değilmi canım bende bunu düşünüyorum park yatak mı acaba dedimde bez ya görüntü olrak icime sinmedi
Ozlem23 Asafimmm boyuna bağlı normal beşik boyundaysa uzun süre kullanirsiniz ama anne yatağı yani gibi bı boydaysa 6 7 ay
Asafimmm Ozlem23 bi kücükleri daha var yuvarlak onlar sanırım anne yanı dedigniz gibi bu normal görünüyor
Ozlem23 Asafimmm ben park yatak aldım ölçüsü 107 imiş normal beşik gibi boyu o civarlarda sanırım uzun bir süre yeter bebege
Ozlem23 Asafimmm yani yeriniz varsa ahşap beşik daha sık duruyo ben kiraciyim ve pek yerim yok oda yapmiyacagim diye park yatak aldım ama odam olsaydı ahsap beşik alırdım yada büyüyen beşik
Asafimmm Sumc teşekkür ederim canım 🌸 bende bundan alayım gayet hoş güzel duruyor güle güle kllanın 🥰
Sumc Asafimmm hem hoş hem kullanışlı canım tavsiye ederim. Vernikli olmaması bebeğin sağlığı içinde çok önemli dişlemede falan zararlı madde girmicek vücuduna 😊
Asafimmm BrcHmt ya evet cok hoş duruyor aslında 😍 kaçıncı ayda alınmalı beşik 🤭 ne kadar erken o kadar iyimi acaba
Muyako BrcHmt Biz de bunu aldık. Hatta vivense online dan aldık kendi indirimi de vardi. Biz de gelince kurduk sonra tekrar topladik daha vakit var diye. Biz de cok beğendik.
BrcHmt Asafimmm ben yeni aldım 😂 9. Aya girerken al bence bi sıkıntı yoksa. Çok büyük çünkü insan eve gelince kurmak istiyor hemencecik
Asafimmm BrcHmt yaa benim daha 6 ayım var ozaman 😂 şimdiden alayım demiştim sonradan yıgılmasın hepsini bir almak zor olur
BrcHmt Asafimmm eğer anneler almayacaksa haklısın canım. Cidden baya masraf oluyor. Benim bebek arabasının parasını annem, beşiğinkini kayınvalidem verdi. Evinde yer varsa almaktan zarar gelmez
Sumc Asafimmm valla bence erkenden al 😅 son aylara doğru masraflar iyice artıyor büyük şeyleri başta almak daha mantıklı gwliyor bana