Ayskem Kızlar bu ikisi aynı gün olsa sorun olur mu yada hangisi önce olmalı bilemedim ? Yardımcı olur musunuz
mlkkk Ayskem birbirini etkileyecek uygulamalar değiller aynı günde olabilir ama tetonoz ilk doz 17-21 ikinci doz 21-25haftalrda yapılıyor şeker yüklemede 24-28hafta arası ikinci dozu yaptıracağınız için mi çakıştılar 😊
Ayskem mlkkk aynen 2. Doz pazartesi günü şeker yüklemesi de pazartesi yaptırayım diye düşünüyorum ama etkiler mi diye de kafama takıldı açıkcası ☺️
Zeynep1111 mlkkk bende pazartesi tetanoz aşısı yaptırıcam ama o zaman 27+2 günlük olacak geç mi kaldım acaba🤔
canserko Ayskem sağlık ocagı bana 2. Doz tetenozla şeker yüklemesini aynı güne verdi. Gittiğimde 28 haftalık olacağım.
mlkkk Zeynep1111 önemli olan ilk doz yapıldıktan en az 4hafta sonra yaptırılması canım 4haftadan önce yapılmıyor, ne zamandan sonrası geçtir bilmiyorum ama ihtiyaç durumunda zaten yapılan bi aşı olduğu için geç kalmamışsındır
happypregnant29 Zeynep1111 herkese aynı vermiyorlar sanırım benimde ilk doz 22.hafta ikinci 28.hafta oldu belli bir haftası yok sanırım hemşireniz en iyisini bilir