Serenat İnstgram Woodytasarim dan aldıgımız ürün arkadaşlar kesinlikle asla tavsiye etmiyorum biz kanıp aldık iletişim bile saglanmadı bunlarda elimizde böyle kaldı 🙁
Melikesvm Serenat paranıza yazık ınsanda vıcdan olmanı nasıl yapıp yollamıslar nekadar verdınız bunlara bıde😞
Dilaraa06 Serenat yaa çok kötü olmuş, ulasamiyomusun sayfadan kimseye başka bi hesapdan falan yazmaya çalış, ve mutlaka şikayet et başkalarınında hakkına girilmesin, cok üzüldüm ya ayip bisey 🤦♀️
Cansu-13 Serenat bunların pleksi olanı var çok güzel duruyor ablam Mısır çarşısında davetiyeci olduğu için ordan biliyorum sizinki baya kötü olmuş
Serenat BerrusMom şekil dogru sadece😀bize lazer kesim olucagını söylediler metehan yazısıda dahil olmak üzere boyalı şekilde olucagını söylemdiler ama üzeri kagır yapıştırma ve kalkmış göründügü gibi
kadriye25 Sayfadaki ürünler de çok güzel gözüküyor sizinki böyle bastan sağma yapılmış gibi. Mesaj atıp sordunuz mu açıklamaları nedir
Serenat kadriye25 evet magdur oldugumuz halde düzgün bir dillle hani madem boyama yaptınız arkasını tam boyasaysınız bu şekilde bir ürün size gelse ne yaparsınız dedik ve cevap alamadık☺️
Woodytasarim Ikrnur sayfamıza gelirseniz konuşmalarımızı size iletebilirim. Görsel ekleyemedim. İnsanları bu şekilde suçlamak çok kolay ama Allah kendisinden ve bilip bilmeden inanan diğerlerinden çıkaracaktır. Birebir istediği ürün budur. Burda paylaştığı diğer görseli ilkkez burda görüyorum. O şekilde bir talebi olmadı zaten.
Serenat Dilaraa06 ulaştık biz arkasınıda boyasaydınız bari deyince boyama yapmıyoruz dediler dalga gecer gibi bebegimin sadakası olsun napalım😏
Woodytasarim damlaaltinay sayfamıza gelirseniz konuşmalarımızı size iletebilirim. Görsel ekleyemedim. İnsanları bu şekilde suçlamak çok kolay ama Allah kendisinden ve bilip bilmeden inanan diğerlerinden çıkaracaktır. Birebir istediği ürün budur. Burda paylaştığı diğer görseli ilkkez burda görüyorum. O şekilde bir talebi olmadı zaten.
Baloncuk41 Bu ne büyük hayal kırıklığı hic o sayfann ürünü gibi değil baktim sayfaya baya güzel seyler var bu ne çocuk yapmiş gibi yetiskin birinin isi değil geri yollayın bence
Woodytasarim Baloncuk41 sayfamıza gelirseniz konuşmalarımızı size iletebilirim. Görsel ekleyemedim. İnsanları bu şekilde suçlamak çok kolay ama Allah kendisinden ve bilip bilmeden inanan diğerlerinden çıkaracaktır. Birebir istediği ürün budur. Burda paylaştığı diğer görseli ilkkez burda görüyorum. O şekilde bir talebi olmadı zaten.
Melikesvm Serenat olsun yınede hakkınızı yemıs kolay kazanılmıor belkı eşin 120tl ıcın 2gun 3gun calısıyordur sonucta para 😞