busbusssss Senemsuat 500grama kadar yanılma olabiliyormuş. 2.5sene önce kızıma devlette yanlış bakmış doktor 3kilo demişti. Özeldeki doktorum 2.200civarı olduğunu söyleyince şok olmuştuk. Sonraki ultrasonlarda hep 2.300civarıydı öyle de oldu 2.375gram doğmuştu kızım
Havva- Senemsuat ben şöyle bisey söylemek istiyorum özel ve devlet cihazları arasında çok fark var devlete ilk gittiğim zaman bebek 458 gramdi özele o zamn gittigimde 589 gramdı arada 1 gün vardı
Birminikannesi44 Senemsuat 20 gün önce doğum yaptım doktor ultrason da 3.400 demişti 4.100 doğdu oğlum 🤷🏻♀️ 300 gram oynayabilir demişti doktor
Saraselo63 Ben cuma gitmiştim 3300 demişti pazartesi doğum yaptım 3320 ile doğdu bebişim iki günde 20 gr almış hani hiç yanılma olmadı d dediği gibi doğdu
Sadu44 Havva- ben 3 haftaadır aynı şeyi yaşıyorum hem devlete hem özele gitmeye başladım arka arkaya gidiyorum kontrollerine devlet ve özel arasında tam 500 gram oynuyr hangisine inanacagımı şaşırdımcuma devlet 2900 dedi ctesi özel 3400 dedi
Merveee34 Senemsuat 300.500 gram oynayabiliyor bazen . Benim ilk 2 çocuğumda doktorun dediği kiloda doğdu .3.çocuğum doktorun dediğin 400 gram az doğdu
glbyzksr Senemsuat valla doktorum bana 3400 olduğunu söylemişti ölü doğum yapınca ebe geldi karnıma baktı bu bebek 3700 3800 arası dedi. 3800 doğmuştu Melek kızım.
Canimoglummmm Senemsuat 300-500 aşağı yukarı oynar canım.Ogluma 3800 demişti 3500 doğdu.Tarti değil sonucta makina bu her zaman doğru sonucu veremezki
siractuba Senemsuat oğlumda doğumdan 1 gün önce 3.600 dediler doğduğunda 3.155 kiloydum fazla takılmayın kiloya haftasında uyumlu hersey yolunda diyorsa yeter 2ciye hamileyim adam akıllı sormuyorum bile kac aydır
Bsmlh Senemsuat 200 gram yanılmıştı ilkinde eksık doğmuştu bu seferkı dr hep renkli makınesi ama yinede yanılırmı bilmiyorum
Ozlem23 Senemsuat doktor 200 aşağı yukarı olabilir dedi sonuçta boyu belki oranliyo olup daha mantıklı tahmin edersin ama kilo bu bakıp anlamak zor olur
Mavi34 Senemsuat kızkardeşimin son haftasında ultrasonda 2700 demişti doktoru ertesi gün doğum.oldu 3600 le doğdu bebisimiz ilk şişliği gidince bile 3300 net kilosuydu 😊
glbyzksr Senemsuat Kordonda gerçek düğüm olduğu için kan akışı sağlanamamış oksijensiz kalmış onun için
MeliSeliMelih Senemsuat tansiyon ölü doğuma mı sebep oluyor ? Dün tansiyonumun yüksek olduğunu öğrendim her gün takibe alıcam dedi doktorum… 35 haftalığız…
MeliSeliMelih Senemsuat yani tansiyon ölüm fln diince bende çok korktum bu tür hassas konuları direkt yazmasak mı
Mumyy Senemsuat ilk bebeğimde son kontrolde Dr 3 kg demişti 1 hafta sonra doğum yaptım 2900 Gr doğdu yanılma payı oluyor
Gizem957 MeliSeliMelih kaç çıktı ki tansiyonun bende de tansiyon var ama doktor iki hafta sonra kontrol e cagırdu