Off tabikki olmayabilir… Biz 3 senelik evliyiz geçen Mayıs’ta genel.kontrol icinn doktora gittik olmuyor dedik dktor denemeye başladıktan 1 sene içinde olmaması normal dedi smdilik birtest yapmayalım dedi allttan muayene etti sense bir sıkıntı yok ufak bir enfeksiyon var dedi ilaç kullandım 1 ahfta falan bil bol en yapımı kefir ve yoğurt tuket dedi tükettim ayaklarımı sıcak tuttum. Ekim’de yani 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama bence en büyük etkisi psikolojik di. Bu ay da olmadı of yine olmadı diye diye eşimde bende kendimizi yedik. Nezaman bıraktık yapmayı düşünmeyiozaman oldu. Kafanın çok rahat olması gerekiyor ben ihtimalsiz bekledim o ay adetim 2 gün gecikmisti gecikene kadar test yapmadım. İhtimal vermeden deneyeyim dedim damlatir damlatmaz çift çizgi oldu inanamadim 2.testi yaptım oda pozitif çıkınca bir ablam var abla gerçekten varmıdır diye fotosunu attım o haftasonu da doktora gittik böyle böyle süreç geçti şuan 31 haftaligizz…. Yani diyeceğim o ki olacak diye kendinizi kaptırmayın bazen belirtiler bile psikolojik olabiliyor ben gecikme olmasa anlamazdım bende hiç belirti yoktu