Varol123 Asafimmm 2 adet müslin örtü 2 âdet ağız mendili 1 adet 5li takim aldik biz daha eksikler bitmez tabi 😂😂
nur006 Bende havlu, çarşaf, küvet seti ve tırtıl aldım. Tırtıl oyuncağa bayıldım özellikte katalogta görememiştim denk geldi🥰🥰
Zey3400 Mom54544 aynen öyle bu tarz şeylere gereksiz fazla para vermek🙃 evet o yüzden sabah erken gitmek gerekiyor bim açılmadan😀
burcu_burcu Bende bunları aldım zıbınlar altlar ve pike battaniye çok güzeldi yumuşacık😊 https://resimyukle.io/r/m9VWwhFLCz
Mom726272 burcu_burcu çok tatlı duruyo bunlar amaaa😍😍😍 dokunmadan yumuşacık olduğunu hissettim resmen ne kadar ödediniz buraya
burcu_burcu emiras59 ben daha önce trendyoldan triko almıştım onlar da çok güzel ama penye battaniyenin yeri başka çocuğun terlemesini falan engeller çok güzeldi keşke alsaydınız.
Fatosef Asafimmm ikili body ikili alt pijama bi tane jakarli atlet bide muslin battaniye aldm. Yarın bime de bakacağım
yusufalpmom Asafimmm 2 adet yelek patik battanıye kundak ağız bezi aldım ❤️❤️Bugün hamile olduğumun haberını alınca aslında sadece süpriz için patik alacaktım ama dayanamadım 😂