busra6161 kızlar hepinize iyi aksamlar diliyorum.Ben 9+3 hamileyim 6 ay önce 5 haftalik bi düşüğüm oldu 9 aylık evliyim ve bu bebegi cok ıstiyorum kendimi hamile değilde hastalıga yakalanmis gibi hissediyorum düşük tehlikem olduğu icin progestan kullaniyorum ve 25 gündür raporluyum cuma ise başlıcam kendimi çok kötü hissediyorum hep bi korku içindeyim hic hayal kuramiyorum surekli sancim var mide bulantim rabbime çok şükür neler duyuyorum oyle fazla yok oldumuda cok agir oluyor istahim hic yok stres altindamiyim degilim esim üstüme titrer ne istersem yapar mutluyumda aslında ama bi mutsuzluk var üstümde sukretmiyorum diye kendime kızıyorum daha ne istiyorsun diye ama bir bıkkınlık var üstümde dktr 11.hafta geldedi doktora bile ozamana kadar kalbi durursa naparim dedim normalde çok güçlü bir karakterim ama şimdi aciz hissediyorum sadece benmi böyleyim neden. boyleyim ınsanlar üst üste kac kere düşük yapıyor yılmıyo ben neden gucsuzlestim? sadeece korku degil psikolojik olarak kendimi dünya yıkılmış altinda kalmış gibi hissediyorum😣
Kader33 Öncelikle hem geçmiş olsun hemde şimdiki bebegin hayirli olsun . Bence o psikolojiden bi an önce cik hasta gibi davranma kendine herseyi olumlu ve güzel dusunki güzel şeyler olsun
Mutlulugum Sen hasta değilsin, bebeği için endişelenen bir annesin! 🌸 Bebeğin hayırlı olsun, Allah ne güzel tekrar annelik duygusunu vermiş sana. Kendine dikkat et iyi dinlen ve stresten uzak durmaya çalış, bebeğinde etkileniyor. Çok fazla yorma kendini ve pozitif düşünmeye başla. Olacakları bilmiyoruz hiç birimiz geleceği göremiyoruz, Allah bebeklerimizi korusun ve bize bağışlasın.🙏🏽😍💕