Mirella Haftadayım ama bebeğin kilosu 1600 gram boyu da 40 cm 2 hafta geriden geliyor yememe içmeme çok dikkat ediyorum aslında ama bebeğe çok etki etmiyor😞 bu haftalarda aynı durumu yaşayanlar var mı?
Vrl Mirella mercimek y. Mercimek bulgur nohut fasülye vs. Tüket inşallah şifa olur canım . 2 haftaya kadar normal diyor doktorum. Her çocuğun gelişimi farklı o yüzden üzülme iyi düşün dua et 🌹
merve031 Mirella inan benimde öyle hep haftasına göre geri çıkıyor ve kendimi çok suçlu hissediyorum benim yüzümden diyorum karnımda çünkü. Ne yapacağımı da inan bilmiyorum 🥺
Kubra5734 Mirella cnm bendede 1 hafta karin cevresi geriligi var 32.o da 1567 grmdi gerilik onemli degil onemli olan ilerleyen surecte bebegin kilo almasi. İlk kizimde 36.6da 3 hafta karin cevresi geriligi ile 233o grm dogum ysptm
feyzaa34 Vrl ama bunlarda son haftalarda çok gaz yapar🥺😭 doğum anında hemde bebeğede çok sıkıntı olur diye düşünüyorum ben gazlı şeyler tüketmedim çok kızımdada sıfır gaz problemi vardı
BrcHmt Kubra5734 ilk kızın girmişmiydi küveze? Emmesi falan nasıldı? Bi de sütün hemen geldi mi o haftada
Ftmklbk Mirella kilo almaya devam ediyorsa sorun etmeyin. Sağlıklı olsun yeter. 35. Haftadan sonra haftalık 250 300 gram alır falan diyorlar. Daha çabuk alıyorlarmış yani. Beslenmenize dikkat edin, gerisi sizin elinizde değil bebek alacağı kadar alır
2-prensesannesiii Mirella Zayıf olsun ne olacak ki sağlıklı olduktan sonra. Benim kızım da 38.de 2500 doğdu ama çok.sukur sağlıklı yani
Mirella Tabi önemli olan sağlıklı olması kilo ve boyunun geride olması haricinde çok şükür başka bir sorunu yok🙏🏻 Yine insan istiyor haftasıyla uyumlu olsun diye 🤗
Mirella bus91 aslında her sabah tahin pekmez yiyorum muhakkak. Gün içinde bir muz iki cevizde yiyorum ama biraz daha artırayım ☺️
Kumi Mirella arkadaşım elinden geleni yaptığına eminim ama bebeğin gelişimi okaar çok faktöre bağlıki genetik olarak kendini üzme .
Gul2528 Mirella baştan beri mi böyleydi yoksa sonradan mı öldü benimde adetime göre baştan beri 2 hafta geride
Mirella Gul2528 aslında baştan beri hep 1 hafta gerideydi hep öyle devam etti, 32. Hafta oldu halen düzelmedi. Her muayenede heyecanla bakıyorum hep ekrana bi türlü haftasıyla uyumlu olmadı
mrv_b Bana da aynı haftada aynı şeyler dendi şimdi 34 haftalığım sürekli kaşar muz tahin pekmez kefir et falan tüketmeye çalışıyorum bakalım inşallah işe yarar. Ama bende kansızlık da çıktı serum yedim onla alakası var mı bilmem 🤔
Mirella mrv_b bende kan verdim en düşük sınırda çıktı bende bebeğe kilo aldıran yiyecekleri artırayım haftada 1-2 kez et yiyorum aslında 3 kez yesem daha iyi doktor öyle önermişti
NAZ2333 Mirella süt muz kasar peyniri ceviz cig badem bende burdaki postlardan bilgilendim diyet yapiyorm bebegim kilo almaz diye cok.endise ediyodum bunlardan yiyorm bu gun kontrole gittim cok sukur iyi niyetim asla karsilastirma degil 31+4 1863gram 42 cm boyu bunlardan ye ayriyettn ispanak brokoli kuru bakla et balik tavuk bunlar benjm diyet listemde var hepsini uyguluyorm denemeni isterim
Mirella NAZ2333 ayyy çok sevindim sizin adınıza😍 bende daha dikkat edicem bakalım 2-3 hafta sonra muayenem olacak o güne kadar söylediklerinizi bol bol yerim🙈
Gul2528 Mirella yani baştan beriyse düzelmez çünkü benimde düzelmedi hep 2 hafta geri çıktı doktor da adet tarihimi değiştirdi 10 gün ileriye aldı yani doğumum 10 gün sonra olacak adet tarihinden
mrv_b Mirella benimki de protein ağırlıklı beslen dedi. Bunu duyan eşim her gün et yedirmeye çalışıyo hiç de sevmem ama surat astı baya senin yüzünden kilo almıyor çocuk hiç bir şey yemiyorsun diye. Bende mecbur yiyorum🥴