Biranne2 Nasıl yer acaba iş yoğunluğu nasıl doğudan gelicez yazmak istiyoruz orayı rica etsem bilgi verir misiniz
BRUTAL-BETTY Biranne2 Sinop değil ama ilçesinde de teyzem var Sinop hep gidiyoruz.kucuk kalabalık bı yer. market alışveriş yerleri hep ayağınızın altında Deniz zaten manzara 🙈
Kubra5734 Biranne2 ben sinopluyum orda gorev yapmiyoruz ama yasam kalitesi olarak guzel ilcelerine yarim saatlik mesafede hep ve cok sevecegin bir yer
Tgbkrm Biranne2 görümcem orda çalışıyor merkezde.İlçelerini bilmiyorum ama merkezi küçük,şirin,evlerin denize mesafesi çok yakın seversin bence😊 ekonomik olarak bilmiyorum ama kiralar nasıldır, fiyatlar nasıldır bilmem 🤷🏻♀️
neslitolgaa Biranne2 görümcem üniversiteyi orda okudu hala Sinop memleketim olsa diye iç geçirir bizde çok tatile gittik ailece seviyoruz orda yaşamayı çok isterdim şahsen. Küçük şirin ve üç tarafı denizle çevrili oldugu için nerdeyse her ev deniz manzaralı 😊 zaten Türkiye’nin en mutlu şehri seçilmişti Sinop. Bence çok seversiniz
Biranne2 BRUTAL-BETTY ayyy ne güzel konuştun kuzum valla zor şartlarda kaldım şimdi bunları duymak hediye gibi 🌸
Aymura- Sinop yazları kalabalık kışları sakin bir yer manzarası çok güzel her sokak çoğunlukla denize çıkıyor küçük şehir oldugu için trafik biraz yoğun bir de kiraları pahalı merkezde ilçeleri bilmiyorum en büyük eksikliği bir awm gibi büyük alışveriş merkezi olmaması ama günümüzde her şey internet üzerinden hallediliyor çokda gerek var mı tartışılır
Biranne2 Aymura- ben artık alıştım Siirt’te yaşadım 4 yıl o yüzden ne AVm si eşimle kahve içecek yer bulamadım merkez dışında
glbyzksr Biranne2 valla memleketim diye söylemiyorum ama acayip güzeldir. Yazlari kalabalık olur yurtdisindakiler tatile geldiği için. Kışları da sakin. Genellikle emekliler için ideal olduğu düşünüldüğünden emekli olan Sinop a yerleşiyor. Benim teyzem merkezde eğer merkeze gidecekseniz ayrı güzeldir. İlçelerden de Gerze, Türkeli ve Ayancık i biliyorum oralar da güzel.
Eegurefeoglu Biranne2 biz sinoptayız eşim askeriye ya da polislikten alakasız ancak emniyette sahil güvenlikte tanıdıklarımız var buralarda pek olay olmaz, sessiz sakindir gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz çok da seveceğinizden eminim :))
Yaseminarazz Biranne2 Sinop benimde memleketim keşke bende orada yaşabilsem maddi açıdan biraz pahalı bir il ama orada yaşamaya değer
Eegurefeoglu Biranne2 tek sıkıntı ev kiraları biraz evlere göre uçuk diyebilirim ama normal fiyatlarda da ev bulabilirsiniz takip ederseniz her yer yürüme mesafesi avm falan yoktur ama gezmek isteyince samsun burnunuzun dibi araçla 1.30 saat maks 2 buraya ben de üniversite için gelmiştim evlenince burdan ayrılmak istemedim eşime de burada iş bulduk gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası 😂😂
Ayskem Biranne2 benim memleketim Sinop yazları çok güzel oluyor tam tatil yeri kışın biraz soğuk oluyor ama havası suyu tertemiz pişman olmazsınız diye düşünüyorum 😊 eşim İzmirli o bile hayran kaldı sinopa 🥰
Ayskem Ben gerzeliyim çocukluğumdan beri gider geliriz üniyi de orda bitirdim imkanımız olsa hiç düşünmem yerleşirim ama eşimin işi gereği ve tek çocuk olmasından ötürü İstanbul’dan çıkamıyoruz 😊
Nurkio Biranne2 canım eşin jandarma mı bizde tayin için sinop yazdık ordan bir hanımla konuştum merkezi güzel denizi doğası güzel diyor yani öyle çok büyük bir yer değil ama yaşanabilir diyor ev bulma sıkıntısı tayin döneminde oluyor dedi çalışma şartları da 8-5 şeklinde söyledi
Biranne2 Nurkio çok teşekkür ederim canım içimi nasıl rahatlattın inşallah çıkar tabi zor biraz ama hayırlısı evet jandarma canım ☺️