Hemsireanne1 cansuyldz33 1 de uyudum 3 te uyandım saatlerdir uyku tutmuyor yatakta döndüm durdum eşimi rahatsız etmemekiçin salona geçtim artık midem yanıyor gavisconum bitmiş süt içtim geçmedi bebişler bize mesaj veriyor hazırlıklı ol uykusuz gecelere ben geliyorum alış diyor bence 😂
tatlissannee 2 gibi uyuyorum sonra 5 yada 6 gibi illa ki uyanıyorum tuvalete, kalkmışkende bişey yemeden olmuyor yiyip hoopp tekrar yatağa🤪
cansuyldz33 tatlissannee aç karnına ilacım var bu saatlerde uyandıgımda bende biseyler yrmrk istiyorm ama yiyemiyorum😂
Hemsireanne1 cansuyldz33 eşime bakıyorum çok güzel uyuyor öyle uykuyu benimde canım çekiyor ama yok olmuyor bebeğimin hareketleri uyutmuyor sağolsun şükürler olsun tabi ki yinede ya hareket etmeseydi hiç uyumasamda olur yavrum hiç durmasın yeter ki 😍 ama biraz annişe izin verse iyi olur aslında 😂😂
Ozgecetindag cansuyldz33 doguma kadar uyumayip dogumdan sonra 1 dk lik uykuya hasret kalmak hazine degerinde birşey o 1 dk
Hemsireanne1 Sose kurban olurum onlara anne kuzuları 😍 kaç saattir uykusuzum ama umrumda değil varlığı yeter elbet uyurum 😂
zeyzeyyyy cansuyldz33 38+2 tim ben de uykuyu unuttum yaa sabaha kadar kırk kere kalkıyorum yarın da doğumum var inşallah bu gece de uyku yok bana 🥺🙈😅