Gulsen4224 Madinanin-Annesi amin tatlım cümlemizin yavrusunu inşallah inannın hepimize dua ettim hamile olup bebeği hasta kendi hasta zorlu geçtirem annelere şifa sancısı olana kolay doğum bütün anneler sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin diye rabbim kabul eyler umarım 🤲🏻🤲🏻🥰
Fatos_teke46 Gulsen4224 aaaay çooook sevindim Çok çok geçmiş olsun gözünüz aydın sağ salim kucaginiza versin rabbim 🙈😍😍😍😍 darısı bize ins ❤️🌸
Gulsen4224 Fatos_teke46 Allah razı olsun tatlım benim darısı senin başına en güzeliyle kolayıyla sağlıcakla 💜🤲🏻
Gulsen4224 Madinanin-Annesi zamanla balım nişandan sonra hemen doğan nadir açılması var sancısı oluyor gelen oluyor gelmeyen oluyor Nişandan 1 hafta sonra doğum olanda oluyor nişan haberci doğum vaktinin geldiğine dair o gelince her an suyunu yada sancını bekle tetikte ol balım bu 🌸
Madinanin-Annesi Gulsen4224 tamam canim bendr 36oldum bakalim ne zaman bizim kiz geliyor.Allah yavrularimiza guzel hayat nasib etsin hayirli evlatlar olsun,Isteyen her kesin kucagi dolu olsun.Kimse gozu yasli kalmasin InsAllah
Handeslife Gulsen4224 yaaa amin inş. Nasıl geçti doğum normal mi doğum yaptın? Benim de ilk gebeliğimde merak ediyorum
Gulsen4224 Madinanin-Annesi maşallah canım gelmesi yakındır sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻💜
Gulsen4224 Handeslife çok güzel geçti cnm normal doğumdu 🌺rabbim sanada kolayca bir doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻💜