FatmaNur05 Hazalismail halsızlık mıyde yanması bunalıyorm sureklı sende durmlar nasıl canm Buhara’da erkek bebek benmkı 🌺
FatmaNur05 Hazalismail masallah canm saglıkla al kucağına alıswers basladmı bebegn boyu kılosu nasıl dı en son 🙏🏻
Portakalgeliyor Hazalismail arıyorım sürekli dolu haftalık açılıyor birde sinirden deli ediyolar hergğn bende arıyorum başkasıda nasıl hemen doluyor anlamıyorum 2 hafta içinde bakıldı bakıldı bakılmadı bakma haftası doluyor :/
Hazalismail Portakalgeliyor ayni şekilde benimde öyle gittigim hastende hic bos yok doktoruma konustim virusden dolayi baska yerede gidemiyorum 24 haftalikkken olucam bende onuda vermeseydi yaptiramicaktim herhalde
Hazalismail FatmaNur05 walla canim ayrıntılı ultrason sona giricem diye bekledim ikisi için ayni gün randevu aldım suan ne durumda bilmiyorum haftaya gidicem inslalh ozmaan bilgi veririm burdan 😊
Hazalismail FatmaNur05 alisverisdee ufak tefek şeyler aldım ilk çocuğum ama yavaş yavaş oluyor hersey
FatmaNur05 Hazalismail benim ıkıncı ama ben baya başladım yarın a 101 bakıcam güzel şeyler war dıyolr