yuvamerve17 Merhaba güzel anneler 🌸 Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız 🤩 Ben 69 la hamile kaldım suan 76 kiloyum 19+2 yim 🤰 Doktor kilon biraz hızlı gidiyor diyor ama elimde değil acıktıkça bol bol yiyorum 😂 yemek yemeyi çok seven bir insanım 😜
Sena_35 yuvamerve17 bende 27 haftadayiz 2kilo aldım başta iştahsızdim şimdi canım herşeyi istiyor ama yiyemiyorum mide yanmam ve şişkinlik oluyor
Yasinimm yuvamerve17 26 +2 geçen gittiğimde 10 kilo almıştım şimdi 13 kilo 🤭böyle giderse patlıycam 🥲🥲
Mervekaynak yuvamerve17 30+5deyiz 70 ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum😁😁 bir ara acayip çok aldım sonra bende kilo alımı durdu hibi bişey 1 ayda 1 kilo almışım ama hissediyorum eskisi gibi yeme isteğim yok demekki azalıyor zamanla
Karanfill Haftamdayım 49 la hamile kaldım şuan 55 im hayatımda ilk defa kilo alıyorum 😂 umarım çok fazla almam bebiş alsında ben en fazla 60 65 olayım 😅
Esekoldurengunes haftadayım. 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 63 kiloyum. +13 kilo ile yola devam ediyorum. Muhtemelen 2 kilo daha alıp 65 ile doğuma girerim 😄
jasmin001 yuvamerve17 25 haftalıgiz 9 kilo almisim çok dikkat etmeme yürüyüş yapmama rağmen alıyorum. Zaten alan bir yapıya sahibim. Çok ama hayırlısı bakalım 🌺🏵