Helin21 Merhaba hanımlar bebek hareket ettikçe vajinaya sancı giriyor nasıl anlatsam çok afedersiniz böyle idrar yolları enfeksiyonu kapınca çişimizi yaparken bitmeye yakın alttan bı sancı oluyor ya aynen öyle bı sancı. Bunu yaşayan var mı 😕
Defnerabia Helin21 bebek hareketleri aşağı doğru daha yogun oldugu ıcın öyle hıssedıyorsun canım bebegın elı kolu bacagı vajinaya baskı yapıyor aslında ☺️
Zeynep0606 Helin21 canim ben senle ayni haftadayim suan hastanede yatıyorum benimde karnimda bebek kasiliyordu kasiklara adet sancisi girer gibi agri vardi yatis yaptilar bebegim 2220 grm olmus ve 44 cm bekliyorum
paradiseeeeee Helin21 doktor bu haftalarda yalancı kasılmalar olur normal dedi benim bebek de aynı şeyleri yapıyor bası aşşada doğum pozisyonunu almış
Helin21 Defnerabia aayy inşallah ondandır bugün gün boyu böyleydi her sancı girdiğinde napıyorsam kalakaldım öylece. Hem korkuyorum hem istiyorum da bı yandan 😁
Helin21 Zeynep0606 çok geçmiş olsun yeni gördüm yaa kusura bakma lütfen durumun nasıl oldu canım ne dedi doktor en son ?
Zeynep0606 cansuyldz33 valla agrilar azaldi biraz daha iyiyim amac bekletmek dedi hemen almam doguma dedi insallh ilaclar ise yariyor gibi rahim agzim 24 mm olmus agrilar dan kasildikca
EceveDenizinAnnesi Helin21 Devam eden sürekli sancı erken doğumu tetikleyebilir. Bebek doğum kanalına girmişse de aynı şey oluyor. Doktorunuz mutlaka görsün. Rahim ağzının boyunu ölçebilir, ilaç verebilir. Sürekli istirahat edin derim. 🌸
Zeynep0606 Helin21 olsun cnm hala daha yatiyorum serum ve ignelere devam agrim minimum azaldi cok sukur