Mervemercan 27+2 olduk biz sizde hareketler nasıl kızlar 🙋♀️gece uyku problemimiz var bizim her saat başı uyanıyorum ben🤦♀️
Busranur_06 Mervemercan 27+1 olduk bizde bizdede var uyku sorunu tuvalete kalkmaktan uyuyamaz oldum ve bel ağrısından
Yetgineslihan Mervemercan ahh tuvalete kalkmasam uyucam belki ama yok her saat başı tuvalaetteyim 🙈 maç kilo aldınız 27.haftada
mavis24 Mervemercan hiç uyumuyorum malesef sabahlıyorum her gece gündüz birwz uyuyorum o kadar bacak agrısı falanda cekiyorum geceler işkence gibi resmen
22Ege00 Mervemercan 26 haftalık olduk biz aramızda bi hafta var geceleri uyuyamıyorum sık sık lavabo ya çıkıyorum hareketleri iyi oynuyor hissediyorum
Glbnpk 26+5 olduk. Geçen aya göre hareketler azaldı. Sanırım yeri daraldı. 🥲 Şimdilik uyku problemim yok. Sadece çok kaşınıyor her yerim. Bel ağrılarım oluyor, dikkat etmeye çalışıyorum.
Mervemercan Yetgineslihan benim tuvaletle de ilgili değil uyanmalarım her saat başı uyanıyorum 3 hafta önceydi Dr kontrolümüz 5 kilo almıştım sizde durumlar nasıl bu ay 2 kilo almışımdır ama
nnurguler Bizim de 27+5 oldu. Ben de hareketlerini daha az hisseder oldum. Normalde panik biri değilimdir ama endişelenmeye başaldım. Geçen haftaya kadar tekmelerini bile hissediyordum şimdi azıcık azıcık hareketler :( bir de mide yanmaları var ki…
Mervemercan nnurguler aynı durum bizde de var özellikle 3 gün önceye kadar çok aktifti tekmelerimiz ama çok azaldı bende korkmaya başladım şehir dışındayım dr umuzada gidemiom inşallahh normaldir 🙏
Mervemercan mavis24 al benden de o kadar günlük 1 sade soda içiyorum Dr um nasılsın aydan beri de magnezyum verdi her gece yatmadan onu içion iyi geliyor 👍
nnurguler Mervemercan bugün yeniden hareketleri arttı ☺️ Aynı haftalarda hemen herkeste oluyor sanırım bu. Artık pozisyon değişikliği mi yerleşmeye mi çalışıyor rahat mı edemiyor yer mi daraldı bilmiyorum. 4-5 gün böyle oluyor sonra geçiyormuş 🌼
mavis24 Mervemercan bana iyi gelmiyo magnezyumda kullanıyorum sodada içiyorum ama nafile bacaklarıma sabaha kadar vuruyorum resmen kanser etti beni resmen
Zeynep_18 Mervemercan 27+1 baş ağrısı bel ağrısı çok oluyor bu sıralar gece uyku problemi bende de var öyle devam ediyor işte☺️
prensimgeliyor @Mervemercan aynıyız bizde 27+2 olduk halsizlik hemen yorulma çarpıntı oluyor bende ve ara ara göğüsüme kemik batıyo gibi bişe