Sedefcann08 Kızlar 2 gündür söylemesi ayıp kasımlarimda mühim bölgemde ağrı var son 2 saattir hareket ederken uzandiğim yerde daha da arttigini hissettim sanki bebek asagiya indi gibi tuaf bir ağrı 29 haftalik gebeyim size de oluyor mu :( doktorumalu saat geç oldugu icin aramak istemerim
Furkan35 Sedefcann08 bende de oluyor canım sağa dönerken sola dönerken yatarken kalkarken. 33+2 haftalığız. 1 aydır bende de var yani 29. Haftadan beri. genelde herkeste oluyor. Bebek baskı yapıyor ya o sebeple sanırım doktorum bana öyle demişti. Vajinamın üstü ve kemikleri ağrıyor
nzngk Sedefcann08 bende 30 haftalık gebeyim canım, bende de o ağrı var.. Doktor normal. Rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi. Sen yinede dr una sor icin rahat etsin
Sedefcann08 Furkan35 aynen canım korktum şimdi malum ilk gebelik cok agri takan biri deilim ama ilk kez bu agri ilr karşılaşınca bir kötü oldum asagi indi dedim sanirim bebek :))
1987gokce Furkan35 ya aynen kasiklarim değil vajinamin üstü ve kemikleri ağrıyor. Bugün evi temizleyin biraz derinden nasıl ağrı var. Yürüyüş yapınca da oluyor 😕 bende oluyor saniyodum bi tek geçmiş olsun inşallah geçer ya çok fena. Bu arada bende 33+2yim günümüz de aynı 😊
Furkan35 Sedefcann08 benimkinin 31 haftalıkken Başı aşağıya inmişti ama kanala indi demek değilmiş bu sadece Doğum pozisyonu demekmiş. Şuan durum nedir bilmiyorum ama inşallah zamanında doğururuz yavrularımızı
Sedefcann08 Furkan35 amin inşallah benimde yan yatıyordu keyfi yerinde idi 3 hafta sonra kontrolümüz var bakalim ne olcak hayirlisi ile.bir kucagimiza alalim
Sedefcann08 nzngk demekki ondan o zaman sabah hemen doktorumu ariyim icim rahat etsin canim insan tedirgin oluyor hele birde ilk gebelik olunca
Furkan35 1987gokce aynen benim de oramda ağrı var acı değil de bildiğin ağrı ayağa falan kalkarken yoğunlaşıyor. Sağlıkla alalım inşallah zamanında yavrularımızı 🤗🤗