sabirsizanne111 Kızlar 30 haftalık erkek bebeğe hamileyim. Akşamalrı çok fazla hareketli olıyor hareketleri canımı yakıyor bazen sizce normalmi hiç durmuyor desem yeridir korkuyorum bazen
Cidemkisa sabirsizanne111 35+6 olduk bugün hiç durmuyor sürekli hareket halinde ve canımı çok takip dayanamiorm bazen modemin bulanmasina bile neden oluyor ama doktorlar çok memnun hareket etmesi çok iyi diyo 😊
HasretYildirim sabirsizanne111 28. haftadayım benim bebeğimde öyle. İçeriden iğne batırıyorlarmış gibi geriyor karnımı.
sabirsizanne111 CigdemSenol karnımdan çıkacakmış gibi hissediyorum hepde belli başlı yerleri var oralarla uğraşıyor çok tuhaf 😂
CigdemSenol sabirsizanne111 Ahahah ben sol tarafıma yatamazdim ağrıdan. Bi gu dr a solumu gösterip bak burdan cikacak demistim 🤣
sabirsizanne111 Cidemkisa bizimki de bugün hiç durmuyor 30+1 olduk içerde parti var sanırım amcasının kızı olcak doğumda şuan ona mı heycanlandı naptı bilemiyorum 😂
sabirsizanne111 CigdemSenol bende öyle hissediyorum bugün kaburgalarıma bile eziyet etti resmen ağrımayan bi yerim yok
Bsrygtarzk Bizde 29 haftalığız erkek hep yan yatıyo kafası hep sol yan tarafımda hiç soluma yatamıyorum gece gayriihtiyari dönüyorum bazen hemen itekliyo ordan sıpa 😂