Nisaysenur 39+5.haftadayim. ne açılma ne sanci var. Bel ağrısından cok fazlada yürüyüş yapamadım. Cok korkuyorum açılma olmazsa. Bu durumda olup normal doğum yapan varmi.
OMAYBABY Nisaysenur bende 39+3 üm çok merak ediyorum ne zaman doğacak daha çatı muayenesi de olmadım cuma günü kontrolüm var o zaman çatı muayenesi yapılacak gidişat ne olacak bakalım 🤔☺️
nurozcann Nisaysenur benim de aynı şekildeydi ümidi kesmiştim artık 40+5 te ani bir sancıyla doğdu şimdi 3 aylık olduk 🙏🏼😍
Verasmommy Nisaysenur o haftalarda hafif kasılmalarım oluyordu ama onun harici doğum belirtisi yoktu ben beklemek istedim ve 40+5 te doktorum bir gün önce daha bir haftan var demesine rağmen suyum geldi doğumum oldu. Sağlık açısından anne bebek için sorun yoksa bence beklemek gerekiyor bebekler doğacakları vakti bekliyor 😊🌹
Efu Bizde 39+3 olduk ama hala tik yok bence sizinki gelmek üzere heran tetikte olun Doktorun dedigide 40 a kdar beklenmeli ama bebisler en iyisini bilir 😁
7676 Bizde 39+4 olduk muayenede doktor bebegin çok aşagıda oldugunu ama açılmayın hiç olmadıgını söyledi sancıda çıkmadı nst de bakalım nezaman gelicek bugün hafiften bel agrım ve kasılmalarım var ama düzensiz
Sedadfne 39+1 oldum açılma yok sancı yok rahimde yumuşama yok 🤦🏼♀️ 2.gebeliğim ve ilk kızım 37+3 te geldi