ozdenarda kızlar 11+2 haftamdayim iki gündür feci sekilde migde yanmam var sabahlari uykudan uyandiricak derecede oluyo gercekten acı verici sizce ne yapmam gerekiyo
Minecanturk85 ozdenarda Zeynepppp Ben soğuk soğuk portakal yiyorum boğazımdan inerken daha cossluyor sanki ve daha yerken rahatlıyorum sonrasında kalmıyor denetin kızlar tercihen sıkma portakal bol sulu
SerenYiitolu ozdenarda canım süt iyi gelmeyebilir benimde çok fazla yanmam oluyor süt daha beter gaz yapıyor die içemiyorum bu yüzden laktozsuz aldım renni iç anında keseceğini düşünüyorum 😘
Zeynepppp Soğuk süt, sade soda, rennie ya da gaviscon şurup, bana bunlar iyi geliyor. Her gün yatarken bi bardak süt içersem sabaha kadar rahat ediyorum ben tabi aşırı baharatlı yağlı yiyeceklerden de uzak durmak gerekiyor
ozdenarda Minecanturk85 bende oyleyim gece yanmayla kalkip su iciyorum sanki yangin sonduruyomussn icimde gibi oluyo🤗
Ekimucizesi Gaviscon içiyorum kafaya dikiyorum😬naneli beyaz şeker leblebi suyu alıyo sade ekmek veya kek o suyu sünger gibi çekecek gıdalar lazım
ozdenarda Guleraks normalde cok uyuyan bi insanm ama sabah daha yedide yanmayla uyaniyorum cok bulanti yasadim uc gundr bulantilarmda azalma var bu sferde asiri yanmaya cevirdi 🤦♀️
Esraaogut Hamilelikte mide deki asit oranı yukselir bu da yanmaya ve ayni zaman da mide bulantısına neden oluyormus bende yaşıyorum maalesef bana gaviscon şurup iyi deliyor bir de soguk süt dene doktoruna danışıp
Laylaylom Yatmadan yarım saat önce bir bardak soğuk sütü 2 yudum 2 yudum ara vererek iç canım bende çok işe yaradı
SerenYiitolu Aslında normal sadece falım sakızda iyi geceliyor ben hamilelikten önce ciddi anlamda midemden çok çektiğim için her yolu denedim sakız iyi geliyor tek sıkıntısı hemn acıktırıyor ve hamilelikte kansızlığa neden oluyormuş tabi sizin dediğiniz sakızı bilmiyorum KayaAlTimimi
KayaAlTimimi ozdenarda araştır canım ben kullandığım yurt dışınd olduğum için Türkiye’dekini bilmiyorum şu an o yüzden senin araştırmanda fayda var