butterfly_ Kızlar oğlum olacak Allah nasip ederse Aras koymayı düşüyordum ama yanına Kağan da eklesem mi Aras Kağan olsa . Gerçi iki isim sevmiyorum ama kararsız kaldım sizin arasın yanına öneriniz varsa yazar mısınız
Linam6868 butterfly_ Kerem Ali çok hoşuma gidiyordu eşim sıcak bakamdi sevmedi bizde Yusuf İslam koyacak insaAllah sağlıkla kucağına alırsın insaAllah ama Aras isminin anlamı iyi değil gibi yine de karışmak istemem
MihrbnGrbz3 butterfly_ aras çok güzel bi isim canım Aras kağanlada çok uyumlu bence İki şekilde de tercih edebilirsin☺️
N_A_Z_L_I_M butterfly_ Canım bizimde oğluşumuzun ismi ♥️Aras♥️ olacak inşallah Eşim de bende iki isim sevmiyoruz.
butterfly_ Linam6868 Aras isminin anlamı; kendisininmiş gibi sahip çıkılan demektir. Öte yandan Aras, Doğu Anadolu’dan Hazar Denizi’ne kadar dökülen ırmağın adıdır. Türkçe kökenli bir isimdir. … Sebebi ise eski Türk ismi olmasından kaynaklıdır.
Linam6868 butterfly_ İkincisi “kalın yün ya da at kılı” demektir. ben böyle biliyordum o yüzden öyle yazdım
Nursel725 Aras kağan uyumlu olmuş ama tek isim koymsk istesem bunlardan birini Kağan koyardım sanırım . Daha çok beğendim 😊adıyla yaşasın inşallah 😊