Neshe08 Kızlar hamılelıkde ayaklar şişiyor biliyosunuz ki ne tür ayakkabı hangı marka model öneriyorsunuz yardım
Balbocegi_ Neshe08 terlik giyiyorum canim ayakkabida nedir bayadir unuttum ustelik ayaklarimda sis degilkrn
Kvsraykt Neshe08 benim hiç şişmesi ilk gebeliğimde yinede rahatına düşkün biriyim asla spordan vazgeçmem yaz için alacaksanız mutlaka bağcıklı ve tabanı biraz yüksek olan bir ayakkabı alın hava geçiren suni deri almayın düz taban kesinlikle önermem
Neshe08 HavvaMerve ama henüz mevsimi değil terliğin ayıp degılmı 😅 ayaklarım davul bide karadenız burası hergun yağmur var
HavvaMerve Neshe08 O zaman şu delikli tarzda spor ayakkabılar var ya canım onları tercih et full bez olan diğerleri sıkar rahat edemezsin 🤷🏻♀️
HavvaMerve Neshe08 O zaman Nike yada Adidas yürüyüş ayakkabılarına bak derim hem aşırı rahatlar ve hafifler
Neshe08 Kvsraykt henüz 6 ıncı ayındayım çok fena şişiyolar bacaklarım da ödem hep mevsimde ılkbahar burdada her gün yağmur yağıyor
CigdemSenol Neshe08 Genelde terlik giymeye çalışıyordum. Altı air li kinetix ayakkabım vardi onunla bayagi rahat ediyordum çalışırken vs
CigdemSenol Neshe08 yok duz terlik. Hafif yumuşak ustu ayarlı hani ayağım sisse bile üstten gevsetoyordum valla hastaneye falan bile öyle gidiyordum 🤣 Çalışırken de onu kapalı cross tarzı bi terlik giydim hep.
Hatice_ikizannesi Neshe08 ben 7.ayıma girdim bende suan şişlik yok tuz oranıda etkiliyormuş dikkat ediyomusunuz
Neshe08 CigdemSenol iyi yapmışsınız rahatınıza düşkünsünüz şimdi gıdıp alıcam terlıkde burda yağmur durmuyo kı çipil çipil perısan olurum 😅
Neshe08 Hatice_ikizannesi belkı de tuzlu cok sevıyorum belkıde sıkıntı bende olabılır dr danışsam iyi olacak sanırım 🤦🏼♀️
CigdemSenol Neshe08 Valla aslında yaaklarim da şişme yoktu ama area basıyorsun beni gebelik sekerim vardi 🤣