damlaaltinay Kızlar merhaba, 30+3lük hamileyim yaklaşık 27den beri çok akıntım oluyor. Kilodumun ağı komple ıslanıyor öyle hesap edin. Acaba sizde de öyle mi 🤔 hiç hissetmiyorum aktığını bile.
Kvsr-klm damlaaltinay bende öleym canım bı beyaz akıntı gelıyo bı yesıl bı sarı cözüm bulamadım kafasına göre takılıyo agrım yanmamda yok degerlerımde iyi garıp bısey
Betul-1 damlaaltinay bende de bu var ağrı koku hiçbir şey yok idrar tahlili normal ama çok fazla akıntı pet kullanmadan asla dışarıya adımımı atamıyorum🙈 evde sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum🤔
damlaaltinay 1pearl kuzum koku yok, idrar yaparken ağrı yok, 25. Haftada da idrar tetkiki yaptırmıştım orda da çıkmadı 🤷♀️ Acaba kişiden kişiye değişiyor mu ? Ben su diye korkmuştum ama su da değil 🤔
minikbirkuzu damlaaltinay oncelikle geçmiş olsun🙏🏻 benimde akıntım cok yogundu ve başka hicbir şikayetim yoktu. Doktoruma söyledim vajinal enfeksiyon oldugunu soyledi, fitil verdi geçti.
damlaaltinay Betul-1 ayy biri beni anlatıyor sanki akıntının artacağını biliyordum da bu kadar beklemiyordum 😄
Melamial holly sebebi mantar bu sorunun 11.haftada yaşamıştım uyandığımda yatağı ıslatıyordu bi ara mantar enfeksiyonu geçiriyormuşum🤦🏻♀️
minikbirkuzu damlaaltinay su gibiydi, arada biraz kıvamlı hafif sarımsı cok cok acik yesile benziyodu. Nacizane doktoruna miktarini, rengini vs tarif et yardimci olcaktir🤗 Allah şifa versin 🙏🏻