Duygus97 Jdjvj 26+2 hiç gelmez sandığım haftalarda yım tabii daha 30 lar var sağlıkla onları da görürüm inşallah 🤲🏻🥰🐣
Nur0512 Ezgii6152 Allah Allah ben özele gidiyorum yani ama ilk defa 4 kilo üzeri olursa bakarız denildiğini duydum 🤔 ama şöylede birşey var her doktor aynı degil özelde olsa doguö anına kadar bakmayan doktorlarda varmış. Sıkmayın canınızı
Ezgii6152 Nur0512 sancı olunca bakiliyormus çatıya ona göre degerlendirip sezeryana alınıyor sanırım🤷 hayırlısı bakalm
zeynepyesimd Balbocegi_ 17 Nisan kesin benim sezaryen tarihim ama sancılarım bar doktorum erken de olabilir dedi kasılmalarım artarsa falan öne çekeceğiz
yamacinannesii zeynepyesimd abla bişey sormak istiyorum doktora gittim dün acile kasık ağrım çok diye doktor ultrasondan baktı kalp atımı var dedi ama progestan başladı sabah akşam fitil neden sence bana kötü bişey söylemedi
zeynepyesimd yamacinannesii rahim ağzı kısalmış olabilir ya da kasılmaların var erken doğum olmasın diye çünkü progestan düşük ve erken doğum önleyici