Bulutesra İlk dikiş iziniz şiş kalıp kızarık mı ikincide onu alıyorlarmış bilgisi olanlar yazabilirmi çok kötü görünüyor ve acıyor 😕
Esrelf Bulutesra canım benimde dikişimin bir tarafı kötü. Doktorum orayı alacağım, düzelteceğim dedi. Kızarık değil ama dikişim açık kahve.
gokcem0814 Bulutesra benim ikinci gebeliğim cumartesi günü doğum yapacağım hiç belli bile değil bu zamana kadar sorunda yaşamadım
Bulutesra Rumif maşallah bünye yapıyor dedi doktorlar kaç tane doktora gittim 😔 bidaha olmasın istiyorum
Bulutesra Esrelf doktor banada orayı alıp düzelticem dedi ama güvenemiyorum bidaha olurmu olmazmı estetik dikiş mi gerekli pek önemsemiyor kimse haftaya yine başka bi doktora gidicem daha 9haftalığım ama 7ay oldu Doğum yapalı 😬
zlemAlmuhannci Benimde ikinci sezeryanım olacak şuan bi kızarıklık yok acıma sızlamada yok karnım büyüdükçe olacakmı bilmiyorum 23haftalık gebeyim ikinciyi yapanlar tecrübelerinizi yazın lütfen
Esrelf Bulutesra hımm senin o yüzden kırmızıdır daha yeni yani. benim doktorumun dikişlerini gördüm ben arkadaşımda. Estetik dikiş ama düzgündü. Benim ilk dikişimde de güyya estetikti ama sağ taraf bir garip oldu😀
Bulutesra Ama zamanla düzelir demiyor kimse 😕 şimdiki dikişler yapıştırmamış ama doktorlarla konuşup anlaşmakta imkansız gibi zorla laf alıyoruz ağızdan çok önemsiz onlar için sorular 😬