Deniz1649 Kızlar benim bu akşam birden koku alma hissim gitti hiç bi şekilde almıyorum koku ama başka hiç bir belirtim yok aksine çok dirençliyim bu koku hissi ne zaman geçiyor covidde kaç gündür virüslüyüm acaba varsa tabi bilen geçiren var mı ?
Esma__ Deniz1649 benimde koku almam gidince şüphelenmiştim test yaptirdığımda pozitif çıktım ama ben şanslıydım 5 gün içinde geldi koku almam seninde erkenden gelir inşALLAH
Nurr_1 Deniz1649 ben covid atlattım 4 aya yakın oldu hala Net koku alamıyorum Baska hiçbir belirtim yoktu bir iki baş ağrısı oldu covidden olduğunu bilemedim koku gidince anlamıştım. Biseyi burnuma yapıştırınca koku alabiliyorum 😅😅 kziim altına yapardı eşim odaya girince altına yapmış kokuyu almıyor musun odaya yayılmış derdi 😅😅
Esma__ Deniz1649 korkmayın kolay geciyor insALLAH moralinizi yüksek tutun beslenmenize ozen gösterin doktorunuzla irtibatli olun cünkü kan sulandırıcı igne baslıyor haberdar edin doktorunuzu çok gecmiş olsun
1pearl Yarın test ver muhtemelen pozitifsin bende aynı senın gibiydim sadece koku gitti vücudum da hiç direnç kaybı olmadı koku da yerine 6 ay da geldi maalesef