Merel Merhaba guzel anneler nasilsiniz? Hahatimda ilk defa bir konu aciyorum bilgilenmek icin.. Benim bir hafta once kizim dunyaya geldi ve ilk evladim.. Tecrubeli anneler sizden yardim istiuorum anne sutunu ne cogaltir? Bunu benimle paylasa bilir misiniz beni cok cok mutlu edersiniz simdiden tesekkur ederim sizlere 🙈
YagmurAnnesi Merel kesinlikle dinlenmelisin, stresten uzak durmalısın, bebeğin uyuduğunda sende uyumalısın.. ev işini falan boşver yat uyu dinlen uzan bol su iç en önemli faktörler bunlar… bunun dışında komposto (hoşaf) helva kuru dut bunlar da süt yapıyor canım
BurcuLice Merel tecrübeli değilim ama Bol su tüketimi kimyon boza aktardaki anne çayları süt arttırıcı Ceviz kuru incir kompostu kuru üzüm işinize yarayabilir birde duş alırken göğüs masajı kanalların açılmasını sağlayabilir
Sedagb Merel öncelikle stres olup üzülmeyeceksiniz bunlar sütün düşmanları. Sonra olabildiğince bolca uyumanız lazım. Fırsat buldukça sıcak suyun altında göğüslerinize masaj yapın süt kanalarınızı açar. Maydonoz, dereotu gibi yeşillikleri bolca tüketin. Su olmazsa olmaz. Onun dışında bana annem az şekerli nohutsuz bol kuruyemişli kuru meyveli aşure yaptı onun faydasını gördüm.
1pearl Bol su humana still tea tatlı ye yağlı ye süt yapar diyenlere kanma sadece kilo yapar sana o kdr kararınca ye tabi ki insan emzirince tatlı ihtiyacı artıyor zaten
YagmurAnnesi 1pearl aynen aynen tatlı ye diyenlere falan sakın aldanma tatlı yiyince su içtiğin için aslında öyle diyorlar..
Jdjvj Merel bol bol su iç canım ve çocugunla bol bol temasta ol seni hissetsin tenine yatr vücut bebegini hissetsin sütün artar
Meriiii9 Merel Benim de 2 hafta oldu dogum yapalım humana çayı içiyorum incir hosafı bide bestlak süt arttırıcı damla kullanıyorum arttı sütüm ilk zamanlar benım de azdı
B-P-R Merel rezene ayran bulgur soğan su suanlik aklıma gelen bunlar ❤️ ama happykdise gecseniz Daha faydalı olur sizin için Çünkü orada çok tecrübeli anneler var
Busemasalpoyraz Canım öncelikle hayirli olsun rabbim saglikla buyutmeyi huyumeyi nasip etsin . 2 hafta once sezeryan dogumla ablam dogum yapti maglum sut hemen gelmio gelsede az az … İnterntten arastirdim onun icin Kuru incir Keciboynuzu Gün kurusu Kuru siyah üzüm 1 tane elma kabuklariyla Seker Bunlari inciri kayisiyi falan irtadan kes keciboynuzunuda ayni sekilde Kompostu haline getir ic canim bunu sekerini kendine gore ayarla … Cok faydasni gordu ablam nasipse haftaya dogumjm var bende yapicam aynisindan bakalm insallah sifa olur sanada sutun artar