Gnskz Süt önerileriniz alsam laktosuz mu yaglı yarım yaglı mı yoksa açık satılan süt mü 9. Haftam ve daha bir 1 bardak süt içmedim mide bulantısın dan dolayı
ezomom Gnskz gaz sancılarının çok olduğu bir dönem olduğu için laktozsuz süt kullanıyorum ve bence gebelikte konfor için böyle olması daha iyi.
Mom027262 Mom027262 Pastörize olmamış yani açık sütler bakteri sebebiyle hamilelere önerilmiyor canım.
mrsbiyolog Laltozsuz kullanıyorum ben ama gebelikten öncede laktozsuz kullanıyordum. Sindirim problemi çektiğim için
mrsbiyolog Gnskz iki türlüde tüketiyorum ben onu zaten aşırı sıcak süt sevmediğim için azıcık ısıtarak soğuğunu alıyorum öyle içiyorum. Ama genelde soğuk olarak içiyorum
[silindi] Canım valla bende de süt aynı problemi yapıyorum ne zaman içsem kusuyorum ve doktorum özellikle açık süt alıp içmemi söyledi senin de bilgin olsun yoğurdu da kendin yap dedi
Gnskz [silindi] yogurdu oyle yapıyorum ama acık sütte de ben tereddütde kaldım vallahi her doktor farklı bır sey soyluyor
[silindi] Gnskz iyice kaynat mikrobu ölsün babannelerimiz ananelerimiz hep açık süt içmişler köy yerinde hepsinin de çocukları maşallah sağlıklı bi kere öyle düşün organik