Donebaris Kizlar yenidogan bebegin beline bez sariliyomus kaynanam oyle diyo eltimle ikisi sizce dogrumu ben ilk defa duyuyorum yapan varmi acaba bilmiyirum pek biseyde
Hulyaa12-- Donebaris Kundak deniyor yillardr olan birşey dikkatli ve bilinçli yapıldığı sürece hiç bir sikkntj olmaz yapiliyr
Dilekcnkn Donebaris kaynanam eltimin ilk oğluyla benim ilk oğluma yaptı daha sonra kızım onlar eskide kaldı diyip yapmadı zaten kışa geliyordu fazla bekletmiyorduk o yüzden banyodan sonra hemen üstünü giydirdim hafiften bir kundak yaptım o kadar
Donebaris Papatyam2017 bende ilk defa diydum bez baglaniuomus beline beli duzgun olur diyo kaynanam ne alaka dedim sanki egri doguyo
Asyaayaz1 Onu bilmiyorum ama göbek bağı düşmeden banyo yaptıranlar su değmesin diye sarar bizimkiler genelde hep cnm
Hatice-08 Evet canım sarılıyor benim çok yakında bebeğim doğcak ve annem kendi hazırladı diktırtti ilk aylar sarılması lazım
Serpil-3 Donebaris o bez ayrı sarılır bebeğin beli dik dursun alırken koyarken bi zarar gelmesin diye kundaktan hariç ama sarmasanda bişey olmaz zaten bişey olacak diye dikkatli oluyorsun