Rumif Eyllmrt kullanmasan birazcık sabır etsen daha iyi degilmi nefsini yen sana zararı olan Birşeyin az çok bebeğe de zararı olur yazık yapmayın lütfen kendinize de bebeğe de
Deletedmom206 Eyllmrt malesef 37 haftadayım içiyorum cok bırakmayı denedim ama her devasında tekrar içmeye basladım
Eyllmrt Akin59 yani ben içmesem bile evde içildiginden dolayı o kadar havayı teneffüs ettikten sonra benim bir tanesi de çok dokunmaz diye düşündüm
inci_f Bol miktarda C vitamini (ananas limon vs) yada yogurt tuketmelisin ✌️ Bazi doktorlar gunde 3-5 taneye bisey demiyor
Mutlulugum Ben cok icerdim, hamilelikte hormonlar sayesinde icemiyorum cok tiksindim. Sende icmesen iyi olurda iste tutamiyoruz kendimizi. 😒🙏🏽
GecesMom Bir tanesinin bile açıklaması, bahanesi, izini olamaz. Hamileliğini öğrendikten sonra 1 ay daha bırakamamış biri olarak söylüyorum bunu. Hala her saat canı sigara isteyen, eşi evinde hala sigara içen ama asla bir tane bile içmeyen bir hamile olarak söylüyorum. Bırakın bahaneleri yapamıyorumları. Ölecek değilsiniz ben ölmedim. İçmeyin yapmayın bunu bebeğinize. Doğunca sakat doğmayabilir sıkıntısı olmayabilir zannetmeyin ki olmayacak. Büyünce Astım, alerji, bronşit vs geçirecek (Benim gibi) ve ömür boyu çekeceği bir hastalık bırakacaksınız çocuğunuza . Ben içtiğim o bir aylık dönemin zararlarını şu anda ultrasonda bile görüyorum. Plasentada beyaz beyaz lekeler görünüyor deformasyon yani. O kadar pişman oluyorum ki o bir ay için. Yapabilirmişim ama yapmamışım. Siz hareketlerini hissederken nasıl yapıyorsunuz ? Ne bahane sunuyorsunuz ? Biri üçü beşi yok bunun. Doktorlar 3 e kadar izin veriyor va diye saçmalıklarla kendini teselli edenler !! doktora bırakamıyorum, bırakamam, olmaz, içicem, yok strese giriyorum, yok sinirli oluyorum vs derseniz doktorda iç o zaman (napayım benim çocuğum mu) der tabi !! Yapamayacağınız birşey değil. Canınız isteyecek krize gireceksiniz ama içmeyeceksiniz ! Canım istemesin, tiksineyim, unutayım ancak öyle içmemezlik yapabilirim gibi bir dünya yok ! Kendi çocuğunuza yapıyorsunuz bunu.