Fstkgfstk Merhaba güzel anneler. Ben 37+3 günlük hamileyim. Yarın kontrolüm. Sefaköy medipol İrem yengele gidiyorum. Sorcam şu ki çatı muayenesi kaçıncı haftada oldunuz nasıldı ağrısı oluyor mu ?
Hafsa123 Fstkgfstk ilk doğumumda 38+5 de olmuştum ağrı derken ilk muayne olduğu için tedirginlik oluyor kişiden kişiye değişir 2.bebeğime hamileyim hala korkuyorum Fstkgfstk
Besolaraa Fstkgfstk tam 37 de oldum herhangi bir ağrı sızı sancı olmuyor gönül rahatlığı ile gidin derim 😌 herkes farklı farklı yorum yapacaktır ki acı eşliğiyle alakalı bile olarak görmüyorum sonuç olarak parmakla yapılan saniyelik bi uygulama 😌 ve cinsel ilişki durumu daha zor çatı muayenesine göre
Hemsireanne1 Fstkgfstk bugün oldum 36 haftalığım . Korkulacak hiç bir şey yok 5 10 saniye süren bir şey 🥰 sonrasında eve geldim duş aldım ufak kahverengi lekelenmem oldu ama çatı muayenesinden sonra normal
Fstkgfstk Ftmagull ben 38+2 günlük hamileyim henüz çatı muayenesi olmadım bilmiyorum kim yapacak. Yarın kontrolüm var çatı muayenesini olursam burdan size yazarım