Kızlar Kocaeli Darıca Farabi de Doğumum oldu, bebeğim şuan 4 günlük. Sezeryan oldum, öncelikle şunu diyim bebeğim 41 haftalık oldu sancım açılmam suyum nişanım gelmedi hiç bir belirti yoktu kontrole gittim alttan muayene oldum her neyse bana dediler ki normal Doğum yapacaksın bu arada ilk gebeliğim, sevindim suni sancı verildi bana vajinamdan içeri fitil gibi neredeyse 1 kalem büyüklüğünde canım çok yandı nst ye bağladılar akşam 6 gece 1’e kadar sancı cektim bu Araf’a ikide bir gelip alttan parmakla baktılar bunun acısı da ayrı neyse açılmam olmadı boşu boşuna o kadar acı çektim zaten yoktu gittiğimde de açılmam hemen dediler hazırlan sezeryan olacaksın tamam dedim kabul ettim çünkü o kadar felaket acılar çektim ki anlatılmaz, neyse benim sondam canlı canlı takıldı bana uyuşturulmadan ameliyathaneye girdim korkuyorum ağlıyorum acılarım çok elimi ayağımı bağladılar masada canlı canlı iğnemi taktılar karnıma bez örtüp ilaç sürdüler bunlrı hissettim gördüm daha çok korktum kaçacaktım yemin ederim neyse narkoz verildi ameliyattan çıktım inliyorum acıdan, sezeryan ameliyatı ve normal Doğum ameliyatı o kadar acılı ki anlatamam annemin değerini daha çok anladım 😔 kızlar demem o ki Annelik bambaşka bebeğimi kucağıma alamadım hiç ağrım çoktu çünkü ama biraz daha iyi olunca aldım, mucize bir şey onu çok seviyorum allahım tüm bebekleri korusun❤️