Mihrinur Herkeze merhaba ben tüp bebek yaptirdim ve dün transferimin 7.günüydü kan testi verdim sonuç 1.07 cıktı başta böyle çıkıp 12 günü pozitifi gören varmı kafayı yicem yardim edin lütfen 😪😔🤲🙏🙏
Defnenaz Mihrinur kaçıncı gün ? Sizin gibi var merak etmeyin sonuc iyi de olsa kötü de olsa değiştiremeyeceğinize göre sakin olun. Erken yaptırmışsınız.
Mavi34 Mihrinur Çok erken yaptırmışsın cikmamasi normal şimdi. strese girme gününü bekle.rabbim nasip etmişse olması gereken günde güzel sonucu goreceksin
Mihrinur Defnenaz bugün 8 oldu ama dün yaptım 1.07 cıktı doktor 12 gün yapın dedi acaba yükselir mi o zamana kadar
Candanzeynep Malesef çıkan sonuç negatif yükselme şansı çok büyük Bi ihtimalle yok.kesin bilgi için yarın doktorunu su arayıp ona sorun iğnelerinize devam edip etmiceginizi herşeyi.
T_M Mihrinur inşallah tutmuştur bu degere göre negatif ama sen yinede temkinli ol yokmuş gibi davranma ama varmış gibi ümitlenme allah yardımcın olsun o süreç beklemek çok zor
Minigimyolda Mihrinur doktorunuzun dediği test gününü bekleyin şuan negatif çıktı diye stres yaparak tutunmasını etkilemeyin herkeste aynı şekilde salgılanmiyor hormonlar test gününüzde de negatif çıkarsa yeni embriyolarla denersiniz zamanı geldiğinde zaten sizinle olacaktır
Senem94 Mihrinur ah ya neden yaptın. En azından 10 günü bekleseydin. Biliyorum zor cok zor ama dayan. Moralinide bozma. Ben 10.gün yaptırdım pozitifti. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Senem94 Mihrinur ya bu sonuç sonuç değil. Bekle tekrar test yapma. Benimde 5.gün embriyosuydu ve ilk denememdi. Şuan 21 haftalık gebeyim. 10 gün sonra verdiğim kan tahlilinde 184 çıkmıştı beta. Allah yardımcın olsun. Allahım gönlüne göre versin arkadaşım
Deryabal Mihrinur benimde 5.gün embriyosuydu ve 1 haftam silindi çünkü geç döllenme bence olumlu çıkacak sonuç biraz daha sabredin olur mu
Mihrinur Senem94 âmin teskkur ederim banada dua eder misin lütfen rabbim can sağlığı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Senem94 Mihrinur rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Dualarımda hep varsınız. Allahım evlat sahibini olmak isteyen herkese versin. Aminn
Deryabal Mihrinur çok ama çok erken bende tüp bebek yaptırdım ve 10.gün değerim 51 çıkmıştı 2 günde bir arttığını düşünürsen çıkmaması gayet doğal. Moralinizi bozmayın ☺️☺️ inanın ve bekleyin umarım güzel haberler alırsınız☺️