Gulsah94 Kaçıncı haftada tam bebek görüntüsü kafası falan belli oluyor. 8. Haftamda fasulye gibi görüntüsi vardı 9+3 de değişmişmidir ☺️
metehaninannesiii Gulsah94 16+2 haftaligiz bugün gülerken halini gördük elini yüzüne goturuyirdu yani gözü burnu belli oluyordu bu haftalarda belli olur
Dilekcnkn Gulsah94 Ben 9 haftalıkken gittim elini,bacağını ,kafasını hep gördüm net şimdi 12 haftalığım ayaklarını falan gördüm hatta başını kaldırıp oynuyordu ☺️ Bu ultrasonun kalitesiyle alakalı bir durum bazılarının 20. Haftada bile net gözükmüyor
Gulsah94 metehaninannesiii yaaaaa çok heyecanlanıyorum onu görmek için. Kafasını vücudunu bile anlasam yeter şuan bütün fasulye gibi ☺️
metehaninannesiii Gulsah94 ayy çok çok belli oluyor hele cinsiyet erkekse tam belli oluyor bacak arası biz bugün öğrendik cinsiyeti tam gösterdi 😂😂😂🙈
Minnosunannesiii Gulsah94 canım büyüyor ya bacaklarını kafasını aynı ekranda göremiyorsun mesela büyükten sonra ultrason da kafası ayrı bacakları ayrı görünüyor ekrana sığmıyor ama bu haftalarda sana verdikleri ultrason kağıdında bacaklarından kafasına kadar olan bütün kısmı görüyorsun
Gulsah94 Minnosunannesiii heee anladım canım doğru tabi ☺️☺️ Ay o zaman tadını çıkarayım önümüzde bir ayın ☺️
eliffkrts Gulsah94 9. Haftada çok net gördüm elleri ayakları takla bile atıyordu cinsiyetimizi bile söylemişti doktor oğluşumun, şimdi 12 haftalığız ağzı burnu herseyi net🙏🏻
eliffkrts Gulsah94 7. Haftanın sonunda bizde tam bir fasulye gibiydik bütündü resmen ama 9. Haftada tam bir insandı, o kadar hızlı büyüyorlar ki sizde net görürsünüz eminim, hamile olduğumu anne olacağımı tam olarak hissettiğim an oydu çok güzel bir duygu :)
Sinen Gulsah94 ben 2li taramada gordum doktra girmeden biraz yuru 11 haftalıktı benim harket ettgini gorebiliyorsun artik bu haftalarda 🤲🏻☺️
Gulsah94 eliffkrts yaaa evet ilk kalp atışı sonra bide böyle onu tamamiyle görmek paha biçilemez heralde ❤️