Gencanne1 Kızlar mrb geçen yazmıştım kesede bebek görünmüyor die bebeği gördüm ama kalp atışı yok dedi doktor sağlıksız dedi kalp,atışını görmediğim için çok hafif kendimi sildiğimde kanamam oldu kırmızı daha sonra koyu sarı açık kahve şeklinde akıntıda akıyor kafam allak bullak oldu doktor en son cuma dedi napayım bi akıl verin bana 😔😔😔
juliet2021 Gencanne1 cumayı beklemeden acile git istersen kanama olması pek iyi değil. Cumaya çok geç kalmış olabilirsin. İnşallah güzel haberler alırsın. Geçmiş olsun
Rumif Gencanne1 herşeyin hayırlısı öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama bekleme git doktora kanama icin
istanbulluanne Canim kanama için progestan isteseydin bazen kalp atislarini 10. Haftada bile duyan oluyor cikmadik candan ümit kesilmez. Icini ferah tut bol bol su iç ve dinlen kanaman artarsada doktoruna git hemen. Insalh en kisa zamanda duyarsin 😔
HebunDuyguetin Bende hiç bir belirti yoktu göğüslerim inmişti rabbim yardımcın olsun ama bekleme öyle dediyse allahtan Ümit kesilmez Elbet ama kendini iyide kötüde olsa hazırla psikolojik olarak çökersin çikolata bişey al dağıt