Ezgitpc Melikebtr hastane çıksını tugbakugu_forbaby den yaptırdım kızımda da ordan yaptırmıştım aşırı memnun kaldım ikisindede.👍 kapı süsünüde mykohandmade diye bir sayfadan yaptırdım farklı bir model artık herkesde makrome olduğu için bunu tercih ettim.🌸
MervErdo M-Esraa youtube.dan video izleyerek valla eşim kağıda yaprak için kağıttan kalıp çıkarttı düzgün olsun diye o kalıp üzerinden kestik taradıktan sonra da ılık ütü bastım üstüne muntazam durdu baya oturup yapınca 1 günde rahat yapılır
Kimkibu Melikebtr isimli tulum için atölyebahar tavsiye ederim cok güzek seyler var ve kaliteli cokta ilgililer ben cok memnun kaldım😊 kapısüsüde atölyesell den sipariş verdim görselleri cok güzek ama daha elime ulaşmadı bakalım😊
Mavisannesi2 Melikebtr makrome kapı süsü yaptırdım instagramdan makromega kullanıcı adı tavsiye ederim
kubrakokcan Zumrut1992 Ben sipariş verdim , çok tatlı bir tulum geldi. kapı süsünü de arkadaşım sipariş vermişti 🤩
Gigy Melikebtr isimli tulum yaptırmayacağım, ama kapı süsümüz bu şekilde ben çok memnun kaldım ❤️🐰 https://hizliresim.com/v8tKH9 Özenle paketlenmişti, hızlı gönderdiler ve güvenilir sürekli iletişim halindeydik sayfa ismi üzerinde yazıyor
CigdemSenol naz32 Kemerlatin aldi diye biliyorum. Yani böyle inci boncuk satan yerlerde vardır diye düşünüyorum.
Derin_deniz01 Melikebtr merhaba ben 2. Kez anne olduğum da kapı süsünü armağantasarım dan yaptırdım isimli tulum da tugbakugu