Nlfrylmz Rumeysa2909 Medical Park Yıldız hanıma gidiyorum. Çok tatlı naif biri. Ayrıca Medical Park’ta ümit hanım, Reyhan hanım,Funda ve Sebiha hanım da çok tavsiye ediliyor forumda okuduğum kadarıyla bir araştırın isterseniz.
menekseren Rumeysa2909 Gülçin hanımı tavsiye etmem özel kliniği olan Yaşar Çeğil ve lütfiye ünlü hanım var ikisi de doğum koçuyla çalışıyor ben yaşar beyle doğum gerçekleştireceğim kısmetse. Çok memnunum.
Zeyzey41 Rumeysa2909 iki doğumumu da gulcın hanımda yaptım normal olarak çok memnun kaldm görümcem eltim ve arkadaşlarımda onda doğum yaptılar bilgisine tecrubesine güvenebilirsiniz 👏🏻👏🏻
Pamugunannesi1 Rumeysa2909 Rica ederim canım umarım gönlüne göre doktor bulursun ben doktorumdan çok memnunum çok güzel ilgileniyor 😇
Rumeysa2909 Nlfrylmz ilk doğumumu medicalde yapmıştım bi kaç talihsizlik oldu daha medicalde yapmam içimde o kuşku kaldi
Nlfrylmz Rumeysa2909 özel muayenesi olan Lütfiye Ünlü var çok tatlı biridir onu onerebilirim o zaman:)
ipek0841 Rumeysa2909 bende köseköy dumlupınar mahallesinde oturuyorum 😇 gölcuk devlet hastanesinde selcuk topcu diye bir doktor var cook iyi bi doktor ona gidiyoruz 2 görumcemle
Tuba27tuba Rumeysa2909 Merhabalar aynı semtte oturuyormuşuz ben medicale gidiyorum eşim orada çalıştığı için. Reyhan hanımı tavsiye ederim. Hem evinize de yakın hastane. ☺️
Meleklerimmm3 Rumeysa2909 öncelikle hoş geldiniz bende kartepedeyim konak hastanesine gittim temel tana ama doğum fiyatı yüksek geldi 2. Gebeliğim ilk doğumunu özel Kocaeli hastanesinde Ayşegül gürler de yaptım tekrar ona gidicem
Nlfrylmz Rumeysa2909 bende çok bilmiyorum Kocaeli’ni kusura bakmayın :) ama kendi sitesi var orda direkt yol tarifi veriyor oradan bakarsanız dhaa doğru bilgiye sahip olursunuz
Sevi36610 Özel Kocaeli hastanesi Eray çalışkana gidiyorum ben memnunum.kadın doğum ve perinatolog aynı zamanda
12oe Rumeysa2909 bende aynı sizin gibi geldim bir sene kadar oldu hoş pandemiden dolayı hala hiç bi yer bilmiyorum 😁 özel kocaeli hastanesine gidiyorum hilal bayrama aynı zamanda orada olan eray çalışkan var ama eray beyde sigorta geçerli değil diye biliyorum. Hilal hanımdan da memnunum ben öneririm