busraerdalll Kızlar 30 haftaligiz artık sürekli bir doktora takip yaptirmak istiyorum önereceğiniz özel hastane ve doktor muayne ve doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz
metehaninannesiii busraerdalll biz memorial ülkü aksoy hocaya gidiyorum çok iyi memnunum baya iyiki onu tanımışım yani öyle soyleyim muayene ücreti 290 tl biz eşimden dolayı 200 tl veriyoruz
Adgmoms busraerdalll 7 bin de doğum için istediler ama doğuma yakın yine görüşür indirim yaparız dendi
Tgckbr busraerdalll System hastanesi Hüsne Bostan kesinlikle tavsiye ederim canım benim çok çok iyi bir doktor çok ilgili
Adgmoms busraerdalll evet canım SGKlı ücreti ben çok memnunum muayenelerine bakarsan zaten haftalar öncesinden doluyor
tugcemre busraerdalll tekden gulcan hanim 160 derim cnm yada erciyes kartal hastanesi zerrin avul 230 muanesi
tugcemre busraerdalll ewet cnm imknin varsa git ben ilk bebegimi orda dogum yaptim simdi doguum ucretini bilmiyrum
[silindi] Hüma hastanesi Cahit Beyy çook aşırı memnun kaldım hem doğumda hem muayenesinde iki sene oldu doğum yapalı ücreti ne bilmiyorum ama suan
Latife038 busraerdalll kızilay hastanesi sevda Uğur 130 lira normal ucret eger sendika indirimi varsa 110 lira dogum ucretide sezeryan normal fark etmeden 2500 canim.
_sumeyyebedir7_ busraerdalll memoria Ülkü hanım derim kesinlikle 34+6 olduk gece bile olsa ulaşabiliyorum güzler yüzlü ilgili 😍 kesinlikle tavsiye ederim ben isteğe bağlı sezeryan olacağım 7.000 tl ücret var birde ekstra fiyattan tam emin değilim agrı pompası için. 500 tl
elfeylul Memorial özgüç Altun a gidiyorum. Çok memnunum. 280 lira muayenesi ama bizimki tüp bebek olduğu için 220 lira ödüyoruz. Standart doğum paketi 7000 tl
Prensannesii38 busraerdalll bende burda bekleyeyim sehır dısından gelcem hüma hastanesı en uygun sanırım 2000 TL humeyra hanım onu dusunuyorum 3 hafta sonra gelcem 33 haftalık oluyoruz o zamana bakalım canım
ogretmenileoglu Acıbadem Hastanesi Özge İdem Karadağ’a gidiyorum çok seviyoruz doktorumuzu, muayene ücreti 300 lira